GorzkaPomarańcza
Fanka BB :)
Tak się powstrzymuję przed zakupami przed połówkowymi, że może chociaż te słodkie skarpetki kupie 
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oj tak z wstawaniem do toalety w nocy to jakiś koszmar
Wygląda pysznie, podziel się proszę przepisemJa wczoraj miałam ciężki dzień. Rano zakupy, potem klientka, potem sprzątanie i gotowanie bo na 'parapetowke' szwagier z żoną i dzieciakami przyjechał. My tak kurczak wiecznie na Syna narzekamy bo niby niegrzeczny, bo płaczem i krzykiem wymuszać lubi. Ale po raz kolejny przekonuje się że nasze dziecko w porównaniu do innych to anioł. Bo oprócz wymuszania w sumie się słucha, dzieci nie bije, nie dokucza, nie szaleje tak bardzo jak bratankowie męża. Także obiecalismy sobie ze przestaniemy na młodego narzekać. A tu na zdjęciu No1 wczorajszego wieczoru[emoji4]Quiche [emoji7] został ostatni kawałek który dziś biorę siostrze[emoji4]zrobiłam do tego jeszcze domowy sos czosnkowy[emoji4]![]()
![]()
![]()
Ja nawet pracuje przy robieniu Paznokci [emoji23] także ten [emoji23]
Śliczne te ciuszki i kokon. Gratuluję wygranej aukcji. Ja też najchętniej na kupowałabym jeszcze dużo, ale mąż każe mi się wstrzymać bo nasi bardzo dobrzy znajomi również oczekują córeczki na przełomie kwietnia i maja. Już nam wcześniej mówili, że ciuszki będą nam odkładać. Ale kupowanie tych małych cudeniek jest takie przyjemne.
Co do farbowania włosów, ja od dłuższego czasu mam swoje naturalne, a strasznie za mną chodzi jakaś zmiana. Chyba się przed świętami jeszcze wybiorę do fryzjera na małą metamorfozę. Moja gin mówiła żeby lepiej nie farbować w 1 trymestrze, a później jest już raczej bezpiecznie.![]()
@miloscwczasachpopkultury Śliczne ubranka, też uwielbiam Myslo a Twój nick od razu Cię zdradził
Wczoraj byłam odebrać obrączki i przy okazji zajrzałam do pepcolandii i zrobiłam zakupki za 17 zł.
Body 6zł, czapa 3zł, kolorowe skarpetki 5zł a jednolite 3złwkońcu trafiłam na przecenione rzeczy ale były juz mega przebrane.
Idealnie [emoji4] mnie musi ktoś robić, bo zdolności manualnych to ja nie mam[emoji23]Ja nawet pracuje przy robieniu Paznokci [emoji23] także ten [emoji23]
![]()
![]()
Też nie mam [emoji23][emoji23] ale to kwestia praktyki, szkoleńIdealnie [emoji4] mnie musi ktoś robić, bo zdolności manualnych to ja nie mam[emoji23]
![]()
U mnie te niedrapki leżą w małym koszyku, wymieszane z czapkami i tak dalej. Gdybym nie przewracala wszystkiego, to bym też ich nie kupiła...Ja niestety tej aukcji na Allegro co były 43 szt ciuszków nie wygrałam [emoji57][emoji57] dziwnie, bo od którejś godziny jak próbowałam podnosić stawkę, to pisało, że moja oferta jest w tym momencie najwyższa, a jednak cena licytacji nie ulegała zmianie. No trudno. I tak na olx kupiłam tez pare drobiazgów tzn od jednej Pani 4 szt spodenek, 2 pajace, body i bluzeczka i wyszło 56 zł, ale na prawdę ładne rzeczy. Więc teraz tylko będę wyczekiwała na kuriera w przyszłym tygodniu [emoji4]
Na pocieszenie weszłam do pepco i no musiałam kupić jakieś skarpeteczki, bo bym oszalała. Tych niedrapek nie znalazłam tam.
A z ciuszkami czekam, bo jak już mówiłam zaatakuje tam w Bytomiu te 2 większe lumpeksy i tam na pewno coś znajdę [emoji85]![]()
![]()
To prawda, że te zdjęcia usg z czasem się niszczą i, że warto zrobić sobie ksero? Gdzieś tak czytałam.Ja w 16 tygodniu prywatnie u lekarza dowiedziałam się, że dziewuszka. Później w 17 tygodniu 4 dniu na NFZ poszłam tez na usg i tam na tym słabszym sprzęcie lekarz tez powiedział, że to będzie kobitka i pokazywał mi jakieś 3 kreski, które o tym świadczą, ale szczerze to ja w ogóle tam nic bym nie odróżniła
Więc za ponad tydzień upewnimy się czy to prawda i idę prywatnie, wiec tez zrobimy zdjęcia z usg takie 3D
Będzie pamiątka [emoji56]
![]()