reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzięki, że pytasz Kiniu. Ja mam podły nastrój od wczoraj straszny wewnetrzny niepokój leżę i ciągle chce mi się płakać mam jakieś napady strachu czy aby na pewno wszystko jest ok . Mama przerażona, wczoraj przyleciała i mówi że się zwolni i przyjedzie tutaj na parę miesięcy żeby mnie wspierać, ale wybilam jej szybko ten pomysł . Nie wiem co się że mną dzieje , ale czuje się beznadziejnie. Strasznie :(. A Ty jak się masz ?[emoji8] [emoji8]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Też właśnie coś zauważyłam, że Cię nie ma na forum. Ale moze jak byś miała mamę bylo by Ci razniej, a tak leżysz sama i myslisz. My dzisiaj prawie cały dzień na dworze a teraz leze obolala

reklama
Odżyłam [emoji23] dziś nawet spacer zaliczyłam
Kaszlu nie mam nic nie boli
Trochę katar ale to hyba resztki woec mąż widząc ze siedzę nieszczęśliwa zapytał czy nie chce iść do kina [emoji4]
Do środy mam l4 woec jeszcze mi 3 dni zostało leżenia i dochodzenia do siebie

16udyx8di9hvrs5t.png

Obyś tylko faktycznie odpoczęła i wydobrzała bo coś mi sie wydaje że ty masz raczej motor w tyłku ;)

Dzięki, że pytasz Kiniu. Ja mam podły nastrój od wczoraj straszny wewnetrzny niepokój leżę i ciągle chce mi się płakać mam jakieś napady strachu czy aby na pewno wszystko jest ok . Mama przerażona, wczoraj przyleciała i mówi że się zwolni i przyjedzie tutaj na parę miesięcy żeby mnie wspierać, ale wybilam jej szybko ten pomysł . Nie wiem co się że mną dzieje , ale czuje się beznadziejnie. Strasznie :(. A Ty jak się masz ?[emoji8] [emoji8]

Głowa do góry. Musisz powtarzać sobie, że będzie dobrze. W ciąży z corka mialam tak jak ty. Leżenie plackiem. Okropne myśli przychodziły mi do glowy, nastrój siadal, byłam na skraju depresji. Okropne. Kieruj myśli w pozytywne strony. A jak nic nie pomaga.to włącz sobie jakiś głupi kabaret, czlowiek sam.nie wie kiedy zaczyna się śmiać i jest już troszkę lepiej. Polecam Mariolke[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Głowa do góry. Musisz powtarzać sobie, że będzie dobrze. W ciąży z corka mialam tak jak ty. Leżenie plackiem. Okropne myśli przychodziły mi do glowy, nastrój siadal, byłam na skraju depresji. Okropne. Kieruj myśli w pozytywne strony. A jak nic nie pomaga.to włącz sobie jakiś głupi kabaret, czlowiek sam.nie wie kiedy zaczyna się śmiać i jest już troszkę lepiej. Polecam Mariolke[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]

No mama boji się, że to początki jakiejś depresji właśnie i żebym całkiem w nią niewpadla , ale musi jakos być.. :*

Nie, nie online :D

Super [emoji106]
Przygotowania do ślubu idą pełną parą [emoji106]

Z ciekawości, gdzie kupowaliście? Przez net, czy było gdzieś czynne? [emoji6]

Myśmy rozważali dzisiaj załęże, ale stwierdziliśmy, że nie wiadomo, czy będzie, no i nam się nie chciało ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
No właśnie byliśmy na Załężu :) też zastanawialiśmy się czy będzie coś otwarte ale było i to sporo :)

Ja właśnie wróciłam ze spacerku i pobytu z córka na placu zabaw. Plecy mi wysiadaja. Teraz leżę

Odpoczywaj :) ja po godzinnym spacerze już przed 18 zasypiałam :p

My idziemy do kina kobiety mafii
Wiec wyrywam się na woeczor

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Super! Fajny film, bawcie się dobrze :)

Też właśnie coś zauważyłam, że Cię nie ma na forum. Ale moze jak byś miała mamę bylo by Ci razniej, a tak leżysz sama i myslisz. My dzisiaj prawie cały dzień na dworze a teraz leze obolala
No takiego stanu jeszcze niemialam , żeby się nieodzywac do znajomych i chęci ciąglego plakania chociaż wiem ,że niemoge się stresować bo to nie służy. Nie wiem czy to też jakieś takie przesilenie wiosenne mi dokucza bo na prawdę sama siebie niepoznaje:* wiesz nie chce żeby mama zrezygnowała z pracy bo jeszcze 4 miesiące i mały będzie na świecie a a Ona później by na lodzie została po za tym jest jeszcze tata w Polsce po zawale i też potrzebuje takiego nadzoru. Mam nadzieję że mi przejdzie [emoji8] [emoji8]

No takiego stanu jeszcze niemialam , żeby się nieodzywac do znajomych i chęci ciąglego plakania chociaż wiem ,że niemoge się stresować bo to nie służy. Nie wiem czy to też jakieś takie przesilenie wiosenne mi dokucza bo na prawdę sama siebie niepoznaje:* wiesz nie chce żeby mama zrezygnowała z pracy bo jeszcze 4 miesiące i mały będzie na świecie a a Ona później by na lodzie została po za tym jest jeszcze tata w Polsce po zawale i też potrzebuje takiego nadzoru. Mam nadzieję że mi przejdzie [emoji8] [emoji8]

Rozumiem. Ja myślę, że ogolnie samo leżenie trochę w depresję wpędza. Człowiek wie, że musi ale jednak jest to dobijające. Z jednej strony strach o dzieciątko z drugiej jesteś uwiazana i nigdzie nie możesz wyjść nic zrobić. Ja jak tak lezalam i np mi mama mylą włosy to wierz mi, że ryczalam, że taka bezsilna jestem, że nawet się umyć nie mogę, chocoaz wiedziałam, że to dla dobra dziecka. U mnie było jeszcze o tyle do kitu, że nikt oprocz meza się z tego dziecka nie cieszył i wszyscy mi jeszcze powtarzali po co mi to.

reklama
Do góry