Maljan
Fanka BB :)
Mam dokładnie tak samoJa tez! Ja tez! Czasami juz sama nie wiem czy juz ruchy czuje czy to jeszcze nie to
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mam dokładnie tak samoJa tez! Ja tez! Czasami juz sama nie wiem czy juz ruchy czuje czy to jeszcze nie to
Nie, tylko prenatalnych nie mam w pakiecie.A tak z ciekawości prenatalne tez masz z luxmed?
![]()
A jak bys opisala te ruchy? Do czegos mozna porownac?
Ja też tak miałam że nie lubiłam dzieci jak zeszłam w 1 ciążę i brzucho pojawił się dopiero w 22 tyg to jakoś nie docierało do mnie ze będę mama ale jak syn się urodził to zwariowałam na jego punkcie więc mtyle że u Was będzie podobnieKochana, ja tez tak mam... do tego obawy czy sobie poradzę jak już Maluch będzie z nami. Ja strasznie nie lubię dzieci i na początku byłam przerażona tą ciążą, a teraz już chyba się cieszę. Czas pokaże jak brzuch się powiększy, może i u mnie obudza się matczyne instynkty.
Ja mam takiego w rodzinie ma 4 latka wszystko wymusza piskiem krzykiem i wrzaskami i nawet biciem rodziców dziadków kto się napatoczy do mnie potrafi podejść i powiedzieć wyjdź stąd ja tu chce siedzieć jak mu nie ustąpie to pisk krzyk i leje babcie która go pilnuje czysty cyrk nie mówię im jak powinni robić bo do nich nawet neurologopeda nie potrafi dotrzeć.przykre ale prawdziwe bo mamusia i babcia nie zdają sobie sprawy jak bardzo malego takim wychowaniem krzywdzące kiedyś się obudza ale będzie za późnoMy ostatnio byliśmy w Castoramie i wyobraźcie sobie, ze dzieciak naciągnął rodziców na chyba 100zl na jakieś pędzle, walki i takie inne rzeczy i mówił, ze będzie robił remont i ze maja mu to kupić, bo inaczej zacznie krzyczeć... i rodzice kupili, byle dzieciak był cicho [emoji52]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Pojechalam na sor. Na sorze powiedzieli zeby podejsc do "wieczorynki" skoro nie ma krwawienia z drog rodnych. Na szczescie to ten sam budynek wiec spoko. Na wieczorynce odeslali mnie z powrotem na sor, ale po ok 10 moze 15 minutach spowrotem po mnie przyszli. Parodia jakas... Po odczekaniu swojego w kolejce przyjela mnie lekarka ogolna, zlecila badanie moczu, zadzwonila na oddzial do ginekologa ktory stwierdzil ze nie ma potrzeby konsultacji ginekologicznej skoro nie krwawie z drog rodnych wiec na dobra sprawe nie wiem co z bobaskiem. Potem znowu czekanie za wynikami moczu. Wyszlo, ze w moczu mam bakterie. Lekarka stwierdzila kolke nerkowa, ktora to powoduje u mnie ten krwiomocz a na bakterie zapisala antybiotyk na 7 dni. Mam duzo pic, jesc zurawinke i do tego ten antybiotyk, ktory mam nadzieje nie zaszkodzi maluszkowi. Taka piekna pogoda a ja cale popoludnie spedzilam na sorze.. Szkoda tylko, ze nikt mi nie sprawdził, czy z dzieckiem wszystko w porzadku ale taki mam tu u mnie szpital..
a jeszcze specjalnie zaznaczylam, ze ma to byc lek dla ciezarnej!!
pozostaje mi suszona zurawina, ktora na szczescie mam w domu..Współczuje takiego traktowania :/ a ta kolka to nic powaznego?Dzieki dziewczyny za zainteresowaniePojechalam na sor. Na sorze powiedzieli zeby podejsc do "wieczorynki" skoro nie ma krwawienia z drog rodnych. Na szczescie to ten sam budynek wiec spoko. Na wieczorynce odeslali mnie z powrotem na sor, ale po ok 10 moze 15 minutach spowrotem po mnie przyszli. Parodia jakas... Po odczekaniu swojego w kolejce przyjela mnie lekarka ogolna, zlecila badanie moczu, zadzwonila na oddzial do ginekologa ktory stwierdzil ze nie ma potrzeby konsultacji ginekologicznej skoro nie krwawie z drog rodnych wiec na dobra sprawe nie wiem co z bobaskiem. Potem znowu czekanie za wynikami moczu. Wyszlo, ze w moczu mam bakterie. Lekarka stwierdzila kolke nerkowa, ktora to powoduje u mnie ten krwiomocz a na bakterie zapisala antybiotyk na 7 dni. Mam duzo pic, jesc zurawinke i do tego ten antybiotyk, ktory mam nadzieje nie zaszkodzi maluszkowi. Taka piekna pogoda a ja cale popoludnie spedzilam na sorze.. Szkoda tylko, ze nikt mi nie sprawdził, czy z dzieckiem wszystko w porzadku ale taki mam tu u mnie szpital..
![]()