olaaa7
Fanka BB :)
A jaki wózek? Pochwal sięJa może będę miała wózek w czwartek
Jadę do kuzynki, i jeśli nic mu się nie stało, to czeka w garażu
Ogólnie sporo wyprawki będę miała "w spadku"
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
A jaki wózek? Pochwal sięJa może będę miała wózek w czwartek
![]()
Ech....No miałaś rację. U mnie zapowiadają jednak od soboty 0° i śnieg.. to już się ubrałam w sukienkę i wiosenne buty xd.
Skąd ja to znamEch....
Może prognoza się nie sprawdzi, ale na wszelki wypadek pomyśl nad alternatywnym zestawem, żeby nie było "nie mam co na siebie włożyć"
![]()
Najlepiej nierafinowany, najlepiej w sklepie ze zdrową żywnością, itdNie, mama też mi doradzała. Drogi jest ? W drogerii kupię ?
Fajnie takJa może będę miała wózek w czwartek
![]()
Aha, co do ceny, płacę 45zł/litr, ale litr to bardzo dużo (chyba, że się nie używa masła, i wykorzystuje zamiast masła do ciastaNie, mama też mi doradzała. Drogi jest ? W drogerii kupię ?
No tak, ale w przeciwieństwie do mnie możesz trochę poczekać - mnie już kalendarz goniJa teżale pierw większe mieszkanie lub parterowy domek bo w dwóch pokojach się nie pomieścimy
![]()
Oo grillTeż bym chciała dwójkę na pewnoChociaż przechodzi mi przez myślę też 3
Najlepiej jakby za drugim razem udały się bliźniaki
Wczoraj znowu o tym wspomniałam M, to tylko stwierdził z zapytaniem, że jak to on ma mieć 4 dzieci?! [emoji28] Ale wiedział od samego początku, że chce mieć dwójkę, więc to znowu z jego strony takie drażnienie się ze mną
Czasem to bym go trzepnęła za te ciągłe drażnienie się
Weź mi nawet nie mówChcę już wiosnę! My wczoraj już rozpoczęliśmy na spontana sezon i zrobiliśmy grilla
![]()
Ech....
Może prognoza się nie sprawdzi, ale na wszelki wypadek pomyśl nad alternatywnym zestawem, żeby nie było "nie mam co na siebie włożyć"
![]()