.rudzielec
Fanka BB :)
Dziewczynki, w TV mówili ze od czwartku maja być mrozy [emoji17] a ja już chciałam kurtki i buty zimowe chować...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No nie gadaj... też chciałam to zrobić...Nie cierpię zimy, mrozów i wszystkiego co z tym związane. Na długo mają mrozy powrócić?Dziewczynki, w TV mówili ze od czwartku maja być mrozy [emoji17] a ja już chciałam kurtki i buty zimowe chować...
Eeeej oby nie... Bo mi w zimowym płaszczyku może z 1 centymetr zapasu został w brzuszkuDziewczynki, w TV mówili ze od czwartku maja być mrozy [emoji17] a ja już chciałam kurtki i buty zimowe chować...
Też musisz leżeć ? Czy po prostu nie wychodzisz z domku ?Ja dziś wyszłam po raz pierwszy od 3 tygodni... oczywiście na badania, bo gdzież indziej[emoji23][emoji23] Ale delektowałam się tym niczym czymś najlepszym [emoji16] U mnie dzisiaj 10stopni, jest cudownie[emoji16] tzn. było, bo już wróciłam do mojego "więzienia"[emoji23]
![]()
Ja moja kurtkę kupowałam z myślą, wezmę większą, może w końcu się uda i będzie brzuszek. I proszę, jest brzuszek, i gruby sweterek a i kurtka zapiętaEeeej oby nie... Bo mi w zimowym płaszczyku może z 1 centymetr zapasu został w brzuszku![]()
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Muszę leżeć... niestetyTeż musisz leżeć ? Czy po prostu nie wychodzisz z domku ?
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziwiam Cię z tym leżeniem. Człowiek dobrze się czuje ale dla dobra maluszka tak się poświęca... Do którego miesiąca ciąży masz leżeć?Muszę leżeć... niestety
![]()
uiza, zdrówka życzę żeby szybko przeszło![]()
Super [emoji7] bardzo mnie pocieszyłas. Jakie miałaś dawkowanie ?Ja bralam i szybko podniosl hemoglobine miala 10,5 a po tym leku 12