szczesliwa66
Fanka BB :)
2x po 1Super [emoji7] bardzo mnie pocieszyłas. Jakie miałaś dawkowanie ?
![]()
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
2x po 1Super [emoji7] bardzo mnie pocieszyłas. Jakie miałaś dawkowanie ?
![]()
![]()
to jest lek na receptę czy tylko suplement ?2x po 1
Nie ma za co. Mamy tego samego lekarza wiec mi tez to przepisywal juz teraz tego nie biore,Czyli tą jak jadzięki :*
![]()
![]()
Suplement ale dobryto jest lek na receptę czy tylko suplement ?![]()
Hahaha o widzisz [emoji23] gdzieś mi to umknęłoNie ma za co. Mamy tego samego lekarza wiec mi tez to przepisywal juz teraz tego nie biore,
Moze kiedys jak bede w RzeszowieHahaha o widzisz [emoji23] gdzieś mi to umknęłoto zapraszam na kawę
![]()
![]()
Ja znów spod RzeszowaMoze kiedys jak bede w Rzeszowie![]()
No nie mam wyjścia... Jak to mówię, mam wyższy cel [emoji4] Na razie do końca marca, potem lekarz zadecyduje, czy jest poprawa[emoji4] Na szczęście pozwolił mi teraz leżeć w domu, bo w szpitalu chyba bym oszalała[emoji4]Podziwiam Cię z tym leżeniem. Człowiek dobrze się czuje ale dla dobra maluszka tak się poświęca... Do którego miesiąca ciąży masz leżeć?