Leeleeth-ile testow zrobilas 6 marca? Kiedy ostatni zrobilas napewno nie byl pozytywny 6? A 7 marca od ktorej H zaczelas testowac a o ktorej wyszedl pozytyw? Test powinien pokazac lh jesli testujesz regularnie ale tez moglas.miec surge w nocy liedy nie testujesz bo śpisz

, ja mysle ze masz 1 dzien cut off najwiecej , bo owu byla 7 na podstawie testow co zaznaczylas ale przypomnij sobie jak to wygladalo 6 marca,
Babygirl- ja zaczynam brac duphastpn po 2 wyzszych temp. Przez 10 dni, 1 tabl rano jedna wieczorem duphaston 10mg,
Napisze ci co ja sobie ułozylam na czerwiec: moze cos sobie wybierzesz
Maz

-O :lukrecja , zurawina, szyszki , abstynencja 10 -12 dni, jeden stosunek 2 dni cut off,
Dieta:bez czerwonego miesa,ziemniakow,bananow , pomidorow,
Ja:zurawina i lukrecja @-O , diet coke @-O,
Aci jel co 3 dni ,ostatnia aplikacja 1-2 dni przed staraniami (alternatywnie vinegar douche 4 h przed bd )-j&d po 10 min(to nie wiem.czy do j&d sie jeszcze zalicza) , po 20 min finger aci jel, trzymac ph 4 do 2dni po Owulacji -ale tu jeszcze mysle czy tak zrobic czy dac sobie spokoj, pewnie zalezy jakie bede miala ph
Dieta -te no no foods 4, plus lekkie LE ale bez zabijania sie no i bez sniadan ale to u mnie norma i bez diety dziewczynkowej
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom