reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

U mnie wiedzieli, i wszyscy pomagali i nadal pomagaja. Ale moja mama twierdziła, że to głupota, że 3 raz zaszłam w ciążę i to jeszcze po 2 cc i miałam wrażenie, że czekala, że jednak na początku pójdzie i będzie po wszystkim:( ale nie poszło dzieciatko rośnie i widze, że już teraz powoli oswoiła się z tą myślą. Ale i tak czasami jak narzekam, że coś boli to stwierdzi, że mam nic nie mówić bo to na własne zyczenie. Albo sie jeszcze nie cieszyć bo jeszcze trochę do końca a nie ma co się cieszyc na zapas:/
O jejku, to strasznie przykre[emoji20] Ale wiem jak to jest. Moja mama co prawda cieszy sie z drugiej wnuczki, ale ciagle mnie denerwuje roznymi tekstami, a potem mowi, ze mam sie nie denerwowac, bo to dzidzi szkodzi[emoji53]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Boszze weźcie coś ze mną zróbcie, dopiero po 10 a ja już zeżarłam praktycznie wszystko co ze sobą do pracy zabrałam :D masakra, non stop bym jadła :p
Z nudów :D smacznego :*
Pod koniec ciąży też chodzi się jak kaczka ;D
Chyba , że się ma mały brzuszek to chyba nie ?:p
Oj pewnie się zdziwisz bo teraz rosną jak na drożdżach [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Ja nawet w 16tc się nie dowiedziałam ile waży, więc dzisiaj usłyszę pierwsza wagę od poczęcia :D
Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :*

@SzczęśliwaCiężarna wszystkiego najlepszego z okazji urodzin dużo dużo zdrówka :*

Ja w piątek wizyta i od razu pojadę po torbę i tez zacznę się pakować :)
Ja już dzisiaj kupiłam torbę , ale narazie stoi pusta :p
Ooo kto jeszcze na urodziny w lipcu? :) Ja 11 :D

A ja w nie ładnym , smutnym , szarym, zimowym listopadzie ;(;(;(

Ja nawet w 16tc się nie dowiedziałam ile waży, więc dzisiaj usłyszę pierwsza wagę od poczęcia :D

Ja już dzisiaj kupiłam torbę , ale narazie stoi pusta [emoji14]

Listopad nie jest taki zły! Ja w styczniu.. ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja już dzisiaj kupiłam torbę , ale narazie stoi pusta [emoji14]

Strasznie długo :) ja się dopominam o różne informacje lub badania [emoji1]

f2w39n7303c24ozn.png

Nigdy nie mów nigdy :D
Ostatnio tak mówiłam i wyszlo....ale serio nie wyobrazam sobie miec kolejne. Nawet nie wiem jak teraz ogarne logistyke. Trzeba bedzie wypracowac system. Ja bastuje niech reszta sie rozmnaza.

Marika super ze twoj dostal kredyt . oj szykuje ci sie szal pakowania. No ale .....to juz na stale

Zjadlam wlasnie,mlody ozyl bo kopie raz za razem. Jest glowka w dol wiecprzy pepku czuc jak sie rozciaga i prostuje.
I znow w auto i po mlodego do szkoly. Pol dnia w plecy.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie uśmiech mi z twarzy nie schodzi :)
Zadzwonił mój M i oznajmił że bank w końcu uznał że da mu kredyt i jutro jedzie podpisać papiery więc ruszymy z remontem łiiiiiiiiiiiiii jaka radocha :) synek będzie miał nowe mieszkanko <3

p19u3e3kjve2bvpi.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Super !! My też będziemy się starać o kredyt i w końcu mieszkanie skończymy za jednym zamachem :)
Eeej, ja też bym zjadła.... ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
A ja nie słyszałam nigdy o pleśniawce :p
Dziewczyny ja juz po. Wpierw lekarz pytal czy znam plec woec ja pale frana ze nie....to patrzy patrzy mowi ze dziewczynka,ja na to ok . oglada robi pomiary i nagle a to co .....jednak siusiak jest. Czyli zostaje chlopiec. Rosnie kopie ....i wazy juz 490g.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Przez chwilę pewnie wstrzymałas oddech :D dobrze , że wszytko okej z synkiem :*pół kilo to już duży chłopczyk :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No zgadzam się w 100% :) dlatego uważam że kilka par jednorazowych na początek to najlepszy pomysł, a zwykłe, bawełniane na później jak już będziemy w domu. @olaaa7 na tatusiów w kwestii zakupów też raczej nie liczyłabym za bardzo, będą chcieli posiedzieć u nas w szpitalu, oddzwonić na milion telefonów, przespać się chwilę czy przywieźć nam coś z domu, apteka może im wypaść z pamięci- a wiadomo że faceci w większości nie są jacyś turbo zorganizowani ;)
Mój Ł zapowiedział, że od maja będzie gotowal i mroził pod moim nadzorem, żebyśmy nie głodowali po porodzie :D Zakładam, ze pierwszych parę dni będzie porażką organizacyjno-logistyczną wiec chcemy miec parę obiadów w zamrażarce, żeby się obiadami nie martwić gdy będe panikowała "ale że jak ja mam je wykąpac?" Ma zamiar mi do szpitala przywozić domowe obiadki :D

reklama
Dziewczyny Wy już pakujecie torbę do szpitala? Bo zgłupiałam i się zastanawiam czy też powinnam o tym pomyśleć. Doradźcie co powinnam w ogóle ze sobą zabrać i jakie kosmetyki i art. higieniczne kupić dla siebie i dziecka do szpitala i do domu.
Ola zobacz w watku wyprawkowym. Wklejalam liste z pietwszej ciazy[emoji5]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry