reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

A wiesz , że tak sobie siedzę i z tego stresu to ja chyba nie chce wiedzieć jaka płeć :D albo głupieje z nerwów :D haha

Dzisiaj torbę, całe szczęście , że poszłam bo mialam się wstrzymać z kupnem. A tu ostatnia. Udało mi się :) a fajna , bo widać ,że wytrzymała , sztywna i na kółkach :)

Zaraz zacznę notować :)

Troszkę :D
Pokaż torbę :D No coś Ty, nie ma powodu do stresu, wszystko będzie oki :) Koniecznie pytaj o płeć :D bo ja nie wytrzymam tej niepewności :D

Jutro mają wysłać sukienkę :)

reklama
Mój też zjada moje szpitalne jedzenie ;)

Czerwiec/lipiec to pewnie coś lekkiego, fasolka szparagowa, kalafior, brokuł, może jakieś sałatki. O bakłażan. Lekka zupa też fajnie. O młode ziemniaki jeszcze... :)
Już się nie mogę doczekać tych warzyw mmmm :) młode kartofle z koperkiem i maślanką :D jadłabymmmm

Matczyna logika :D Pewnie też będziemy podobne ;)
Rozumiem Twoją córcię, ja też KOCHAM ruskie pierogi. Zresztą moje dziecko również, to rodzinne :tak:
...a jak córcia się czuje?

Też masz szansę, jak będzie Ci się wszystko rozchodziło, skracało albo uwierało :D To nie tylko kwestia wagi ;)

Wiem że mój mnie ewentualnie zasypie makaronem :D :D Ale tak serio, to co będziecie mroziły? Pierogi można, wiadomo. Ja np. mam często mrożony sos do bolognese, zupy- ale zupa to na lipiec słaba opcja. Co jeszcze obiadowego?
Pamiętam jak po porodzie Franka, w maju, jego tata przywoził mi młode warzywa gotowane na parze- bo miałam straszną ochotę- a on jadł moje szpitalne jedzenie i mu smakowało :-D

Dzisiaj lobbuję za pleśniakiem..! :D A od pleśniawek trzymajmy się z daleka :D
Jednak będzie brownie - nie mam bananów, ciecierzyca w pawlaczu, w sumie mrożone śliwki by się reż przydały, a do sklepu dzisiaj nie pójdę...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Mój też zjada moje szpitalne jedzenie ;)

Czerwiec/lipiec to pewnie coś lekkiego, fasolka szparagowa, kalafior, brokuł, może jakieś sałatki. O bakłażan. Lekka zupa też fajnie. O młode ziemniaki jeszcze... :)
ooooo <3 Młode ziemniaczki z koperkiem, brokuł polany sosem czosnkowym, zupka kalafiorowa, a fasolkę to nawet samą bez niczego mogę wcinac garściami :D

Witam, nie było mnie przez weekend i nie ma szans, by Was nadrobić. Ponad 100 stron :(
Mam nadzieję, że u Was wszystko ok.
Weekend spędzaliśmy u rodziców, całymi dniami byliśmy na podwórku, chłopcy się wybiegali i wyszaleli z kuzynami. Później jeszcze urodziny siostrzeńca i kompletny brak czasu na forum...

W piątek miałam połówkowe i wszystko dobrze :) maluszek waży już ok 460, tylko lekarz sie wyglądał i podał płeć i nici z niespodzianki....

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

Pokaż torbę :D No coś Ty, nie ma powodu do stresu, wszystko będzie oki :) Koniecznie pytaj o płeć :D bo ja nie wytrzymam tej niepewności :D

Jutro mają wysłać sukienkę :)

Spytam :p
Może się pokaże maluszek :)
IMG_20180312_131319_1024x768_800x600_800x600-1.jpg
na żywo wygląda dużo lepiej :p

To koniecznie się pochwal zdjęciem jak przyjdzie :) mam nadzieję , że będzie pasowała :) jak nie, to masz trochę jeszcze czasu :)

Załączniki

• IMG_20180312_131319_1024x768_800x600_800x600-1.jpg
    IMG_20180312_131319_1024x768_800x600_800x600-1.jpg
    163,4 KB · Wyświetleń: 201
Witam, nie było mnie przez weekend i nie ma szans, by Was nadrobić. Ponad 100 stron :(
Weekend spędzaliśmy u rodziców, całymi dniami byliśmy na podwórku, chłopcy się wybiegali i wyszaleli z kuzynami. Później jeszcze urodziny siostrzeńca i kompletny brak czasu na forum...

W piątek miałam połówkowe i wszystko dobrze :) maluszek waży już ok 460, tylko lekarz sie wyglądał i podał płeć i nici z niespodzianki....

Gratulacje :) No i co będzie? :D Bo już jestem ciekawa :)

Super, że wszystko dobrze [emoji106]
A skoro znasz płeć, to może i nam napiszesz? ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry