Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Co macie na myśli mówiąc leginsiki?[emoji16] bo mój mózg próbuje ogarnąć i przyporządkować do znanych mi rzeczy, ale coś nie kumam[emoji23][emoji16]U mnie synek miał 52 cm i 3340 wiec trochę w 56 pochodził 1,5- 2 msc ale ciężko powiedzieć jakie dziecko się urodzi a wiadomo jak to wychodzi z wagą z usg. To lepiej mieć więcej 62 niż 56 .
Ja dla synka do szpitala wzięłam ubranka na 56 zasikal body, nie zdążyłam czystych dobrze założyć przez głowę a już kolejne to samo bo był chwile bez pampersa ,już myślałam że ubranek mi nie starczy w szpitalu, teraz wezmę ze 2 szt więcejubranka są małe także dużo miejsca w torbie nie zajmą. Na lato to do szpitala body skarpetki ewentualnie jakieś półśpioszki czy leginsiki i tyle :-)
Zamieściłam je w zdjęciach jako moja nowa zdobycz leginsikiiCo macie na myśli mówiąc leginsiki?[emoji16] bo mój mózg próbuje ogarnąć i przyporządkować do znanych mi rzeczy, ale coś nie kumam[emoji23][emoji16]
![]()
Leginsy takie spodenki bardziej przylegające jak zwykle spodenki dresowe :-)Co macie na myśli mówiąc leginsiki?[emoji16] bo mój mózg próbuje ogarnąć i przyporządkować do znanych mi rzeczy, ale coś nie kumam[emoji23][emoji16]
![]()
Czasem tak bywa ;-)
Pewnie jakosc podobna do tych w galerii tylko cena sie roznia [emoji14]A! I w ogóle mogę polecic Wam piękne body z aliexpress, bardzo dobre gatunkowo, z mega mieciutkiej bawelny, w dobrych cenach. Jak ktos cos, to walcie smialo![]()
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom