reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Stworzymy autorski program "Od golonki do kabanosa. Lipcówki wracają do formy" Mówię Wam, będziemy bardziej popularne niż Chodakowska czy inne Lewandowskie :D
Tak jasne, ze bedziemy sie wspietac w odchudzaniu. Ale mi chodzilo o to, ze dlugo dochodzilam do siebie nie pod wzgledem wagi. Jeszcze przez pol roku bolaly mnie kolana i biodra. Po dwugodzinnym spacerze z wozkiwm ledwo dochodzilam do domu.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Tydzień temu na szkole rodzenia zauważyłam że od siedzenia na krześle przez godzinę boli mnie dół brzucha. Dzisiaj miałam to samo tylko że zajęcia trwały dwie godziny z jedną przerwą (bez tego nie dałabym rady wysiedzieć). Brzuch pobolewał mnie jeszcze z dwie godziny po. Mam ten problem tylko gdy siedzę na krześle a np. jak jadę autem to jest wszystko ok (mam lekko odchylone do tyłu siedzenie). Czy któraś z was też tak miała?

Tydzień temu na szkole rodzenia zauważyłam że od siedzenia na krześle przez godzinę boli mnie dół brzucha. Dzisiaj miałam to samo tylko że zajęcia trwały dwie godziny z jedną przerwą (bez tego nie dałabym rady wysiedzieć). Brzuch pobolewał mnie jeszcze z dwie godziny po. Mam ten problem tylko gdy siedzę na krześle a np. jak jadę autem to jest wszystko ok (mam lekko odchylone do tyłu siedzenie). Czy któraś z was też tak miała?
Ja tak mam. W samochodzie też mam odchylone siedzenie do tyłu i wtedy jest ok. Nastomiast kiedy siedze na krześle czy tak jak ostatnio jak poszliśmy do kina to ledwo dawałam radę.

To normalne, będzie coraz niewygodniej siedzieć. Ja za kierownicą już czuję, że mnie dziecko koścmi gniecie w różne miejsca :)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

W 1 ciąży pracowałam do 20 tyg. W pracy spędzałam 10h na krześle bez oparcia. Zawsze miałam potem bóle brzucha.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry