oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Ola.......wiec u ciebie bez cyca a u mnie z cycem.....dodam ze juz po sniadaniu jestesmy.
A tu w obcislej

A tu w obcislej

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A nudzi mi się zaraz sobie loda na patyku zjem. A jak u Cb?Witaj! Co tam u Ciebie?
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Haha, Marika to tak jak ja[emoji6] Zwykle o yej porze sie nie odzywam i jeszcze bym chetnie postala, ale ide z mloda do lekarza. Chcialam oczywiscie na popoludnie, ale najpozniejsza godzina byla 12.00[emoji53]Dzień dobrytak wiem
- szok że tak wcześnie pisze ale muszę się ogarnąć i pojechać na lotnisko po mojego... Szczerze zamknęłabym jeszcze oczka
Miłego dnia mamusie
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Muszę się obudzić jak mam auto dziś prowadzićHaha, Marika to tak jak ja[emoji6] Zwykle o yej porze sie nie odzywam i jeszcze bym chetnie postala, ale ide z mloda do lekarza. Chcialam oczywiscie na popoludnie, ale najpozniejsza godzina byla 12.00[emoji53]
Tez sliczny! Kazdy inny[emoji5]Jaki fajnyA mój taki właśnie dziewczynkowy rozlany na boki
![]()
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
trzymam kciuki, żeby było już lepiej...Witajcie[emoji5]
Zaraz wstaje, bo na 12.00 jade z mloda do lekarza do kontroli.
Zycze milego dnia i powodzenia na wizytach i badaniach!
trzymam kciuki, i wiem, co czujesz... dasz radę - choć ja nie byłam w stanie siedzieć (bez cukru od lat)Dzień dobry. Glukoza juz wypita. Dobrze ze miałam tą cytrynową bo tu w szpitalu nie pozwalają dodace cytryny. I siedzę sobie teraz. Już czuję ból głowy i lekkie zawroty. Tak to.jest jak się.żyje bez cukru...
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Haha, u Ciebie to glownie cyc[emoji3] Ale ponizej tez juz sie powoli cos wylania[emoji3]Ola.......wiec u ciebie bez cyca a u mnie z cycem.....dodam ze juz po sniadaniu jestesmy.![]()
A tu w obcislej![]()
Jakos leci. Drugi tydzien siedze z mloda w domu bo chora[emoji53] A mnie brzuszek cos ostatnio boli. Tak poza tym ok.A nudzi mi się zaraz sobie loda na patyku zjem. A jak u Cb?
![]()
No ja chociaz na prowadzeniu sie nie musze skupiac. Ale na autobus trzeba zdazyc[emoji6]Muszę się obudzić jak mam auto dziś prowadzić![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3