reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Helou,

@Darka83, i jak tam po glukozie? @Margana, powodzenia na wizycie z córcią.
Powodzenia na wizytach ogólnie..!

Nom strasznie taki jest z rana a wieczorem wydaje mi się ze 2 razy większy :o

Daj spokój, zgrabniutki!!

Ten uczuć gdy zbrakło Ci miejsca na suszarce, ale masz kwietnik po roślinach, które od dawna są martwe bo jesteś ch**ową panią domu...Zobacz załącznik 842367

HAhahaha :D wyślij do ChPD :D

dziękujeeee :**
A masz pomysł na zdrobnienia ?
Bo do takiego maluszka za ciężkie " Alicja "
:rolleyes2: i tak myślę i myślę ;-) ;)

A Ala po prostu nie wystarczy na codzień?

@oliwka_11, ten w kwiatki to chyba nie dla chłopaka.... a między czerwonym a niebieskim to sama miałabym problem... oba fajne

Stworzymy autorski program "Od golonki do kabanosa. Lipcówki wracają do formy" Mówię Wam, będziemy bardziej popularne niż Chodakowska czy inne Lewandowskie :D

Sprawdzaj czy domena wolna :D

Tydzień temu na szkole rodzenia zauważyłam że od siedzenia na krześle przez godzinę boli mnie dół brzucha. Dzisiaj miałam to samo tylko że zajęcia trwały dwie godziny z jedną przerwą (bez tego nie dałabym rady wysiedzieć). Brzuch pobolewał mnie jeszcze z dwie godziny po. Mam ten problem tylko gdy siedzę na krześle a np. jak jadę autem to jest wszystko ok (mam lekko odchylone do tyłu siedzenie). Czy któraś z was też tak miała?

Ja np. siedzę w pracy i może nic mnie jakoś wybitnie nie boli ale coraz trudniej znaleźć mi wygodną pozycję... a fotel mam niby wielki i profilowany itp... po prostu chyba taki moment w naszym żyicu :)

@oliwka_11, twoje dziecko chyba chwilowo siedzi w piersiach :D @olaaa7 z góry te brzuszki wydają się dużo większe, też mam takie wrażenie..!

@SzczęśliwaCiężarna, jak udały się urodziny?

reklama
Też już duże [emoji5]️
Wychodzi na to, że w porównaniu do innych nie tyle duże co ogromne [emoji39] trochę mnie to martwi, ale za tydzień i dwa dni mam wizytę może ten od prenalnych źle zmierzyl [emoji39] przybralam narazie tylko 3kg więc nie wiem

f2w39n7303c24ozn.png

Helou,

@Darka83, i jak tam po glukozie? @Margana, powodzenia na wizycie z córcią.
Powodzenia na wizytach ogólnie..!

Daj spokój, zgrabniutki!!

HAhahaha :D wyślij do ChPD :D

A Ala po prostu nie wystarczy na codzień?

@oliwka_11, ten w kwiatki to chyba nie dla chłopaka.... a między czerwonym a niebieskim to sama miałabym problem... oba fajne

Sprawdzaj czy domena wolna :D

Ja np. siedzę w pracy i może nic mnie jakoś wybitnie nie boli ale coraz trudniej znaleźć mi wygodną pozycję... a fotel mam niby wielki i profilowany itp... po prostu chyba taki moment w naszym żyicu :)

@oliwka_11, twoje dziecko chyba chwilowo siedzi w piersiach :D @olaaa7 z góry te brzuszki wydają się dużo większe, też mam takie wrażenie..!

@SzczęśliwaCiężarna, jak udały się urodziny?
Było bardzo fajnie [emoji16] wesolo

f2w39n7303c24ozn.png

Wychodzi na to, że w porównaniu do innych nie tyle duże co ogromne [emoji39] trochę mnie to martwi, ale za tydzień i dwa dni mam wizytę może ten od prenalnych źle zmierzyl [emoji39] przybralam narazie tylko 3kg więc nie wiem

f2w39n7303c24ozn.png
A Ty duża byłaś jak się urodziłaś? Bo moze będzie dziecko poprostu duże ☺️ a inne wymiary tez wieksze niż tc?

W ogóle dziś juz 13 marzec a jeśli ciążę będę miała rozwiązywana 15 czerwca tak jak narazie przewiduje mój lekarz to zostały mi 3 miesiące jej to tak mało :D

ja bym teraz mogła żyć na białym serze na milion sposobów :p

postanowiłam zmienić lekarza, bo przy tej się czuje w ogóle nie zbadana i nie zaopiekowana. W piątek idę do niej zobaczymy. Koleżanka co do niej chodziła, mówi że usg + fotel za każdym razem i badania z krwi więc zupełnie co inngo niż u mojej. Krew miałam pobieraną w 6 tc raz, ginekologicznie ani razy
Ja też co wizytę fotel i USG a wcześniej ciśnienie i waga. Teraz akurat mam nie robic wynikow na następna wizyte bo jak są dobre to robię co 2

A Ty duża byłaś jak się urodziłaś? Bo moze będzie dziecko poprostu duże [emoji5]️ a inne wymiary tez wieksze niż tc?
Zawsze wychodzi starsze o kilka dni... Ja ważyłam tylko 3500 a facet mój 3800 ... Ja mam 170 cm wzrostu a mój facet 185... Podobno on był długi i chudy jak się urodzil... Ale jednak w czwartek na badaniach w mojego gina było 395gram a we wtorek już 500g i to mnie zastanawia

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry