kinga30
Fanka BB :)
Już dużo nie zostałoNo zobaczę za tydzień
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już dużo nie zostałoNo zobaczę za tydzień
![]()
Ja bym chetnie wytrzymała do tego 4 lipca to moj celTo tez juz bliziutkooczywiście to narazie taki przykładowy termin może się trochę różnic ale już malutko
![]()
Też zrobiłamJa uwielbiam ostatnio jajecznice![]()
A gdzie pracujesz ?
A jak dzisiaj się czujesz ?Witajcie kochaneja jeszcze w łóżku ale za chwile wstaje i dziś na śniadanko twarożek mniam mój ulubiony
a my dalej nie wiemy jak nazwiemy córeczkę czy Lenka czy Julka miała być Melania ale już nam przeszło jakoś :d
Ty z najprostszego śniadania potrafisz zrobić długie danieTo jak jajka, i nie jajecznica, to może omlet? Albo jajko dla leniwych? [emoji6] ja tak czasem robię
Na małą patelnię daję cebulę, i np dwa plasterki pomidora (albo pieczarki, albo cokolwiek, albo i sama cebula), na to wbijam jajko (ale "dziurawię żółtko), na to sól, natka pietruszki, czy co tam mam, jak się w miarę zetnie, to odwracam, a potem tylko" przecinam" na pół i na dwie kromki chleba razowego
![]()
Helou,
@Darka83, i jak tam po glukozie? @Margana, powodzenia na wizycie z córcią.
Powodzenia na wizytach ogólnie..!
Daj spokój, zgrabniutki!!
HAhahahawyślij do ChPD
A Ala po prostu nie wystarczy na codzień?
@oliwka_11, ten w kwiatki to chyba nie dla chłopaka.... a między czerwonym a niebieskim to sama miałabym problem... oba fajne
Sprawdzaj czy domena wolna
Ja np. siedzę w pracy i może nic mnie jakoś wybitnie nie boli ale coraz trudniej znaleźć mi wygodną pozycję... a fotel mam niby wielki i profilowany itp... po prostu chyba taki moment w naszym żyicu
@oliwka_11, twoje dziecko chyba chwilowo siedzi w piersiach@olaaa7 z góry te brzuszki wydają się dużo większe, też mam takie wrażenie..!
@SzczęśliwaCiężarna, jak udały się urodziny?
Witam w klubie, idę na 13... od wczoraj kaszle jak gruźlik. Niech mnie przynajmniej osłucha. Mam nadzieję że nie skończę na antybiotyku znowu...Cześć dziewczyny. Ja dziś dzień zaczynam od wizyty u lekarza. Rozłożyło mnie choróbsko na całego...
W Mopsie.Też zrobiłamod Kurek swoiskich
A gdzie pracujesz ?( Wybacz , nie pamiętam )
A jak dzisiaj się czujesz ?
Lenkę mam chrześnice i bardzo ładne imię, Julka też ślicznegdyby K już się tak nie wkręcił w Alicję to bym myślała nad Julka, Amelka, Zuzia, Mają i jest jeszcze kilka innych
ale z tych dwóch , do Ciebie bardziej pasuje córeczka o imieniu Lenka
Ty z najprostszego śniadania potrafisz zrobić długie danie
Ala mi się nie podoba za bardzo![]()
Jak szybko zleciW ogóle dziś juz 13 marzec a jeśli ciążę będę miała rozwiązywana 15 czerwca tak jak narazie przewiduje mój lekarz to zostały mi 3 miesiące jej to tak mało![]()
Ja strasznie się boję tych ostatnich tygodni przez to obumarcie w 37 tygodniu dlatego wolę mieć wczesniaczka ale żywe dziecko a nie czekać i żeby było za późnoJa bym chetnie wytrzymała do tego 4 lipca to moj cel![]()
Właśnie chyba zostaniemy przy Lence chyba że coś innego nam wpadnie jeszcze do głowyTeż zrobiłamod Kurek swoiskich
A gdzie pracujesz ?( Wybacz , nie pamiętam )
A jak dzisiaj się czujesz ?
Lenkę mam chrześnice i bardzo ładne imię, Julka też ślicznegdyby K już się tak nie wkręcił w Alicję to bym myślała nad Julka, Amelka, Zuzia, Mają i jest jeszcze kilka innych
ale z tych dwóch , do Ciebie bardziej pasuje córeczka o imieniu Lenka
Ty z najprostszego śniadania potrafisz zrobić długie danie
Ala mi się nie podoba za bardzo![]()
Wstaw jakieś perełki na forum to nacieszymy oczyJak szybko zlecimi zostały 4 miesiące licząc 15 lipca. Dzisiaj z siostrą przejze ubranka dla córeczki , ciekawe czego mi brakuje
![]()