reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Tak magnezu 6 tabletek dziennie biorę od czasu szpitala do tego progresteron i 2 razy w tyg dopochwowe mam aplikować

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Jak sie czujesz? Mi nie tyle co apka nie cytuje kto do mnie pisze to jakas zmiana jest nie umiem sie polapac

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Onaszczesliwa2018 mam nadzieję że ta wizyta to tylko formalność żeby Cię uspokoić :*
Mam wyrzuty sumienia bo ostatnie 3 dni większość przeplakalam i taka roz... byłam , a miałam zakaz stresowania się bo to wspomaga tylko skurcze..no nic mam nadzieję że niezaszkodzilam mojemu synusiowi:(

No właśnie ja też biorę nospe i magnez gdy musze nic na stałe w piątek zapytam czy mam nie zacząć czegoś brać na stałe
Ja to chyba bym narazie się bała całkiem odstawić tej nospy jakoś mnie tak uspokaja i faktycznie brzuch mam luzny a tak jak odstawiłam to już się zaczynały bole

Mam wyrzuty sumienia bo ostatnie 3 dni większość przeplakalam i taka roz... byłam , a miałam zakaz stresowania się bo to wspomaga tylko skurcze..no nic mam nadzieję że niezaszkodzilam mojemu synusiowi:(

Kurcze tylko spokojnie bo ja co stres na początku to w szpitalu lądowałam

No mam nadzieję, że szyjka nieodstawia żadnych cyrkow znów:(

Szykuj się pomału , szybciej Ci zleci do 13 :)
Oto rzekome przyrodzenie mojej Adusi :-D Przypomina wam to siusiaka? Przyszłe mamusie chłopców też u was to tak wyglądało? Zobacz załącznik 842406
Przykro mi, patrzę i patrzę i nic nie widzę. Nie wiem co gdzie jest .. :oops:
2 i 3 i 4 ale teraz widze że ma sprzet o wiele lepszy, bo jak chodziłam z Kacprem to nie widziałam co i jak a teraz wszystko nosek, usta, paluszki u stop wszystko wyraźnie aż patrze i uwiezyuw nie moge
To super :) może i mój w końcu zmieni :D
I know :D Piszesz że lekarz bardzo dobry, więc dlaczego miałby sie pomylić..? Myślę że gdyby nie był pewny, powiedziałby CI to, a chyba nie miał wątpliwości? Nie stresuj się tak dziewczyno...! Ledwie 1 dzień pocieszyłaś się Alicją :p

Na pewno coś do kąpieli, do smarowania ciałka i linomag/ sudocrem żeby mieć do pupy. W sumie nie za dużo...
Nooo. Bo już się martwię. :D ale może i masz racje, nie będę panikować . Gdyby nie widział to by nie mówił :)
Klaudia, mój lekarz czasami też wydaje mi się ignorantem... W zasadzie nie mówił, że to źle ani, że dobrze czy niepokojące, jedynie, że się nie zgadza z wiekiem ciąży. Dodam, że mam pewność jeśli chodzi o to, kiedy doszło do zapłodnienia (30 września) bo miałam owulację wtedy. A potem dłuugi czas celibat więc niemożliwe aby później do tego doszło. 6 października miałam krwawienie, ale bardzo krótkie i skąpe, mój okres jest długi, trwa 7 dni, jest obfite a to może góra 3 dni trwało. To wszystko takie zastanawiające...​
To moze wizyta u innego lekarza ? A na polowkowym do lekarz mówił ? Czy robilas u tego samego ?
Dziękuję a co myślisz o tej maści?
Link do: BEPANTHEN Maść na ODPARZENIA odpieluszkowe 30g
czy lepiej sudocrem/linomag? i który z nich lepszy?
Ja taki kupię , do smarowania pupy :)

Strzałka przyrodzenie, czerwonym nogi oznaczyłam. Marta u Ciebie to i ja nawet widzę, ze chłopczyk... U mnie taka pewna nie jestem, ale to może przez to, że długo na dziewczynkę byłam nastawiona i moja psychika odrzuca myśl o chłopcu czy coś w tym stylu. Chociaż chłopiec też będzie cieszył, wiadomo. :) Bez tytułu.png

Załączniki

• Bez tytułu.png
    Bez tytułu.png
    254,6 KB · Wyświetleń: 108
reklama
Do góry