Nowaja16
Fanka BB :)
Serial na tvn mój ulubionyJaka diagnoza? Bo chyba czegoś nie kojarzę... [emoji15]
Przetrwasz na pewno [emoji106]
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Serial na tvn mój ulubionyJaka diagnoza? Bo chyba czegoś nie kojarzę... [emoji15]
Przetrwasz na pewno [emoji106]
![]()
Kochana moze juz przestaniesz sie tak denerwowac, co? Moja ma 2 cm[emoji6] Wiem, ze ja mam pessar zalozony, ale Ty za to lezysz, a ja nie. Skoro prowadzac taki tryb zycia jaki prowadzisz nie skraca sie bardziej to jest ok. Musi juz byc dobrze!Ostatnio zleciało do 2.3 po paru dniach miała 2.8 później u lekarki miała 3 z groszamo a teraz znów tak około 2.95 ale powiedziała że mam się niemartwic że tak jest że zależy jak dziecko się ułoży i że najważniejsze że się nieotwiera i jest twarda [emoji8]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
To bardzo fajnie, że dostaniesz takie nowosci po dzieciatku, które dopiero co były kupioneNo tak, nie dziwię się
Ja w czwartek będę u kuzynki, i z tamtąd wezmę kilka większych rzeczy, ale najpierw będę przebierać a potem dopiero pakować do auta![]()
a od przyjaciółki to wiem, że są trzy worki, ubranek na pierwsze pół roku (jej córka ma niecałe 7 miesięcy)
![]()
Nie... Siostrzenica ma 7 [emoji23]Hahaha ja tez raczej tak pomyslałam [emoji23][emoji23] czy to jest wyprawka do 18 r ż?? [emoji23][emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Aaa, to dlatego nie kojarzę - nie mam tvSerial na tvn mój ulubiony![]()
DokładnieTo bardzo fajnie, że dostaniesz takie nowosci po dzieciatku, które dopiero co były kupione
![]()
Faaajne zakupyWyszłam z domu 12:20 i dopiero wróciłamDo sephory nie weszłam bo juz nie miałam siły ale moze to i lepiej
Kupilam sobie 2 bluzki ciążowe i 2 sukienki. Stasiowi kupilismy rożek
Ł nakupował sobie koszulek i spodenek sportowych bo on w pracy chodzi na siłkę i stwierdził, że jak będzie miał nowe ubrania to będzie osiągał lepsze wyniki na bieżni
Wrcając odstawiliśmy do domu samotnej matki 2 pełne siaty a ikea. Wypchane po brzegi ubraniami. A i tak byłam łaskawa i wywalałam nie wszystko co powinnam. Komuś na pewno się przydadzą
a teraz zamawiam koszule do szpitala, szlafrok i torbę do porodu
![]()
Loooo matko ile tego jest.
Kochana musisz jakis magazyn sobie wynajac. Ja boje sie obladowana ,jedna kolezanka ma mi dac po synku ubranka,od chrzeniaka,od kolezanki troszke i teraz na dniach kumpela rodzi i ma mi odkladac. A wczoraj przywiozlam od mamy 3 wory,takie od urodzenia do 104 cm. Z dziewczynka nie mialabym takiego "obsypu"ubrankami.Boję się gdzie ja to pomieszcze [emoji39] ale widziałam, że i zegar scienny mi tam wlozyla itp ... Wysłała mi takie zdjęcia i podpisała "szykuj miejsce"...![]()
![]()
![]()