Mam mega lenia, a muszę w końcu iść do kuchni coś ugotować nim O wróci do domu.... Nie chcę mi się.....

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak nie ma rozmiaru to porownaj z czyms z rozmiarem. A jak masz watpliwosc to zawsze lepiej dodac do mniejszych, bo jak bedzie za duze to poczeka. A jak dolozysz do wiekszych to moze sie okaxac, ze jak wyciagniesz to za male bedzie.Ale nie pamiętam czy się udało
Wyciągajja już znalazłam kilka ślicznych. Kilka dużych takich nawet na dwa latka, kilka do wyrzucenia / lub po domu [emoji14] ale też kilka bez rozmiarów na metce ;/ i nie wiem jak zapisywać .. pod którą tabelka , z jakim rozmiarem :/
Tych ślicznych robię zdjęcia i później wstawię![]()
To jak przy zaparciu tylko to musza byc jelita a nie macica. Macica tez moze teagowac przy takich skurczach jelit. Musisz sie ich kpniecznie pozbyc.Ja czułam tylko przy zaparciu. Tak to nie czuję , chyba. Mam pobolewanie jak na miesiączkę ale nie wiem, chyba to nie skurcze
No duzo tego, ale to tak sie wydaje jak wszystko na raz sie dostanie. Ja w piwnicy pewnie tez tyle tego mam, a na raxie przynioslam tylko to co na poczatek potrzebne[emoji6] No i ja mam o tyle dobrze, ze wszystko mam posegregowane i opisane[emoji5]Boję się gdzie ja to pomieszcze [emoji39] ale widziałam, że i zegar scienny mi tam wlozyla itp ... Wysłała mi takie zdjęcia i podpisała "szykuj miejsce"...![]()
![]()
![]()
Do D.. te rozmiary. Większość np. pisze 62 a tak duże jak na 80 albo więcej :/ dlatego patrzyłam na oko.Porównaj do innych, to określisz rozmiar
![]()
Niby duzo a jestem nie zadowolona. Dobrze , że umówiłam się ze znajoma na obejrzenie ubranek po jej synku, może coś wybiorę. Ale pewnie większość kupię nowych. Tak K sobie zażyczył a ja tak wolę wiec jesteśmy zgodniLoooo matko ile tego jest.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
A w piątek nie masz czasem drugich urodzin ?Z tym nie mam jak narazie problemu i oby tak zostało [emoji1]
![]()
Tak, dokładnieOooo są długie i odcinane??? Muszę tam zajrzeć, my idziemy na wesele 7 kwietnia
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Oj ye 10 kilo to nie tak zle[emoji6]Nie uwiezycie ale w 4 tygodnia przytulal 6.5 kg nie mogłam uwiezyc A jestem po operacji zmniejszenia żołądka jak ja to zrobiłam razem 10 kg do przodu masakra
![]()
Ja akurat nie widzę23t 2d... Nie widać mojego suwaka?