reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

M odebrał mi wyniki, są poniżej 10 do potęgi 3 więc oki :) Chociaż nie wiem o co chodzi :p
No to super, ze ponizej. To znaczy, ze bakterii az tak duzo nie jest zeby wlaczac leczenie. Ale jednak sa. Musisz duzo pic, zurawine pojadac, wit C.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No jak się nie chwalilam[emoji23] Klaudia już mi życzyłaś powodzenia na jazdach[emoji39] ktoś tu ma słaba pamięć [emoji8]

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale nie pamiętam czy się udało :D
Lal jak dużo az mam ochotę swoje wyciągną :D
Wyciągaj :D ja już znalazłam kilka ślicznych. Kilka dużych takich nawet na dwa latka, kilka do wyrzucenia / lub po domu :p ale też kilka bez rozmiarów na metce ;/ i nie wiem jak zapisywać .. pod którą tabelka , z jakim rozmiarem :/
Wrzuć nam tu najpiękniejsze smaczki [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Tych ślicznych robię zdjęcia i później wstawię :)

Dziewczyny, czy tak bez wiedzy lekarza mogę brać nospe raz dziennie ? Chociaż przez kilka dni ?
Pisałam Wam wcześniej o tych okropnych bólach przy zaparciach. Ale to chyba nie są zaparcia. Bo teraz załatwiałam się normalnie, ale przy tym miałam znowu takie bardzo mocno skurcze , słabły i od nowa. Wzięłam nospe w łazience i trochę puściło. No ale czy normalne takie skurcze ? Do tego przy normalnym załatwianiu się wtedy.
( Sorki, że tak bezpośrednio. Ale już oparłam z sił, leżę i aż mi zimno się zrobiło, cała mokra już jestem i nie wiem czy z tego wszystkiego gorączki nie dostałam .. )
Ja mam skurcze regularnie ok 10 dziennie, codziennie. Nie sa zalezne od pozycji czy jakiejs sytuacji. Sa to skurcze przygotowujace macice do porodu i nie sa zle dopoki nie jest ich bardzo duzo. Nie kazda kobieta je odczuwa. Moze Ty tez czujesz te skurcze?

Wyciągaj :D ja już znalazłam kilka ślicznych. Kilka dużych takich nawet na dwa latka, kilka do wyrzucenia / lub po domu [emoji14] ale też kilka bez rozmiarów na metce ;/ i nie wiem jak zapisywać .. pod którą tabelka , z jakim rozmiarem :/

Udało się udało[emoji3]w piątek egzamin z jazd[emoji41]

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

Wyciągaj :D ja już znalazłam kilka ślicznych. Kilka dużych takich nawet na dwa latka, kilka do wyrzucenia / lub po domu [emoji14] ale też kilka bez rozmiarów na metce ;/ i nie wiem jak zapisywać .. pod którą tabelka , z jakim rozmiarem :/

Ja w weekend dostanę od siostry ubranka po jej córce (20 workow) ale są tam rozne rzeczy nie tylko ubranka :) więc też wrzucę [emoji1]

f2w39n7303c24ozn.png

Dziewczyny kupujecie przewijak dla maleństwa? Właśnie zastanawiam się nad takim na łóżeczko na początku myślałam że będę normalnie przewijać i wycierać po kąpieli na łóżku ale teraz patrze ze nie są drogie te przewijaki
Nie sa drogie, a jest to wygodne rozwiazanie. Ja mialam przy corce taki zwykly nakladany na lozeczko. Dlogo z niego korzystalam.

Ja mam skurcze regularnie ok 10 dziennie, codziennie. Nie sa zalezne od pozycji czy jakiejs sytuacji. Sa to skurcze przygotowujace macice do porodu i nie sa zle dopoki nie jest ich bardzo duzo. Nie kazda kobieta je odczuwa. Moze Ty tez czujesz te skurcze?

Ja czułam tylko przy zaparciu. Tak to nie czuję , chyba. Mam pobolewanie jak na miesiączkę ale nie wiem, chyba to nie skurcze

reklama
Do góry