reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Mam mega lenia, a muszę w końcu iść do kuchni coś ugotować nim O wróci do domu.... Nie chcę mi się.....

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Ale nie pamiętam czy się udało :D

Wyciągaj :D ja już znalazłam kilka ślicznych. Kilka dużych takich nawet na dwa latka, kilka do wyrzucenia / lub po domu [emoji14] ale też kilka bez rozmiarów na metce ;/ i nie wiem jak zapisywać .. pod którą tabelka , z jakim rozmiarem :/

Tych ślicznych robię zdjęcia i później wstawię :)
Jak nie ma rozmiaru to porownaj z czyms z rozmiarem. A jak masz watpliwosc to zawsze lepiej dodac do mniejszych, bo jak bedzie za duze to poczeka. A jak dolozysz do wiekszych to moze sie okaxac, ze jak wyciagniesz to za male bedzie.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja czułam tylko przy zaparciu. Tak to nie czuję , chyba. Mam pobolewanie jak na miesiączkę ale nie wiem, chyba to nie skurcze
To jak przy zaparciu tylko to musza byc jelita a nie macica. Macica tez moze teagowac przy takich skurczach jelit. Musisz sie ich kpniecznie pozbyc.

Boję się gdzie ja to pomieszcze [emoji39] ale widziałam, że i zegar scienny mi tam wlozyla itp ... Wysłała mi takie zdjęcia i podpisała "szykuj miejsce"...
1520962875-548730c3f64fbb34-aaaaaa.jpeg
1520962880-8f0d13aa7818f478-aaaaaa.jpeg

f2w39n7303c24ozn.png
No duzo tego, ale to tak sie wydaje jak wszystko na raz sie dostanie. Ja w piwnicy pewnie tez tyle tego mam, a na raxie przynioslam tylko to co na poczatek potrzebne[emoji6] No i ja mam o tyle dobrze, ze wszystko mam posegregowane i opisane[emoji5]

Porównaj do innych, to określisz rozmiar ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Do D.. te rozmiary. Większość np. pisze 62 a tak duże jak na 80 albo więcej :/ dlatego patrzyłam na oko.
Loooo matko ile tego jest.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Niby duzo a jestem nie zadowolona. Dobrze , że umówiłam się ze znajoma na obejrzenie ubranek po jej synku, może coś wybiorę. Ale pewnie większość kupię nowych. Tak K sobie zażyczył a ja tak wolę wiec jesteśmy zgodni :)
Z tym nie mam jak narazie problemu i oby tak zostało [emoji1]

f2w39n7303c24ozn.png
A w piątek nie masz czasem drugich urodzin ? :D przynioslabys mi trochę znow szczęścia na polowkowym :)

Oooo są długie i odcinane??? Muszę tam zajrzeć, my idziemy na wesele 7 kwietnia :)

p19u3e3khptmw71y.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Tak, dokładnie :) Nie odkrywają za bardzo biustu, mają delikatne aplikacje z perełek. Jedna była taka piękna pokryta koronką. Biust dopasowany ale dół rozkloszowany. Tobie by sięgała do połowy łydki :) A te długie mają delikatne rozciecie z boku, także swobodnie możesz zostać królową parkietu wykecając piruety :D

reklama
Do góry