reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zgadza się [emoji5]dzień dobry [emoji847]zaraz jadę do szpitala. W nocy obudził mnie straszny ból brzucha ☹️biegłam łykać nospe. Byłam przerażona, myślałam ze to już koniec. Sceptycznie podchodzę do dzisiejszej bety... w nocy modliłam się żeby kruszynka z nami została.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Będzie dobrze kochana trzymamy kciuki ✊✊✊ i powiedz żeby dawały szybko wynik bo Tu się dużo osób niecierpliwi :D

Hej dziewczyny. Rano obudzil mnie bol gardla:( znacie jakieś domowe sposoby?? Plucze woda z sola, woda z woda utleniona, zrobilam sobie syrop z cebuli. Co mi jeszcze wolno??

Zgadza się [emoji5]dzień dobry [emoji847]zaraz jadę do szpitala. W nocy obudził mnie straszny ból brzucha ☹️biegłam łykać nospe. Byłam przerażona, myślałam ze to już koniec. Sceptycznie podchodzę do dzisiejszej bety... w nocy modliłam się żeby kruszynka z nami została.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hej,
To chyba jakaś noc taka piekielna - ja też się obudziałam ze skurczami, ale już się dobrze czuję. Powodzonka :)

reklama
Znajoma Pani Psycholog często mi opowiadała, jak to kobiety dla ratowania małżeństwa i zdrowia psychicznego mężczyzny szły w bok, zachodziły w ciążę i teraz mają szczęśliwą rodzinę :-) a faceci nieświadomie wychowują, będąc najszczęśliwsi na świecie, bo zrobili potomstwo
Ach te sanatoria cuda czyniące :D
I teraz sąsiedzi i znajomi znajomych wierzą w mity cudownych błotnych kąpieli. I jak to tak in vitro jeśli można najpierw sprobowac Ciechocinka - wszyscy znają parę co nie mogła aż kobieta postanowiła „odstresować się w błotku i przestać o tym wszystkim myśleć” i co- jest dzidziuś :D

Do góry