reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Haha No dobrze się czasem pośmiać :) a mieszkacie gdzie ? Gdzies za granica?

Mieszkamy w Londynie. Ale mamy bardzo złe doświadczenie z tutejsza służba zdrowia. Lekarz kazał nam robić okłady z zimnego ręcznika na jajca męża i jeszcze trochę się postarać... po tylu latach starań i z tak słabymi wynikami

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mieszkamy w Londynie. Ale mamy bardzo złe doświadczenie z tutejsza służba zdrowia. Lekarz kazał nam robić okłady z zimnego ręcznika na jajca męża i jeszcze trochę się postarać... po tylu latach starań i z tak słabymi wynikami

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A No to rzeczywiście tym bardziej ,ze tyle czasu stracie sięo_O my mieszkamy w Belgii i leczymy się tutaj ,ale teraz grzebie gdzie się da :( byliśmy w Polsce Teraz u Pasnika i czemy na wynnik immunologii ,a 27 biopsja w Belgii i czekanie

@RedHotChiliPepper28 A wy wkoncu robiliście ten test Pappa ? Bo mieliście się zastanowić i albo nie doczytałam albo nic nie wspomniałas :D

@gosia321 A wiesz jak się trzyma Asia ?

Tak kochana, robiliśmy :-) BARDZO nie chciałam i tłumaczyłam Pani Doktor czemu nie, Ona mi znowu czemu warto... Aż mój mąż tupnął nóżką i powiedział, że robimy. Ale dzięki temu, że znam te lekarkę, to obiecała że wynik będzie na cito i napisze mi SMS co wyszło, po półtorej godziny dostałam wiadomość, że ryzyko bardzo niskie :-)

Tak kochana, robiliśmy :-) BARDZO nie chciałam i tłumaczyłam Pani Doktor czemu nie, Ona mi znowu czemu warto... Aż mój mąż tupnął nóżką i powiedział, że robimy. Ale dzięki temu, że znam te lekarkę, to obiecała że wynik będzie na cito i napisze mi SMS co wyszło, po półtorej godziny dostałam wiadomość, że ryzyko bardzo niskie :-)
No to super kochana ! :) cieszę się bardzo ! :* a kiedy następną wizyta ? :) już byś pewnie chciała znać płeć ? :p

No to super kochana ! :) cieszę się bardzo ! :* a kiedy następną wizyta ? :) już byś pewnie chciała znać płeć ? :p
kolejna wizytę mamy za dwa tygodnie u lekarza prowadzącego 27.03 (trzy dni po moich urodzinach) :-D nie mam jakiegoś parcia żeby znać płeć, czy żeby to była konkretnie dziewczynka czy chłopczyk :-) ja od początku mam wrażenie, że teraz jest dziewczynka, a na zimowisku mamy chłopca. Z prenatalnego bardziej prawdopodobna dziewczynka, ale mamy się nie przyzwyczajać do tego, bo jeszcze za wcześnie :-) mój mąż marzy o synu, bo to będzie jedyny dziedzic nazwiska heh

Screenshot_20180314-094843.jpg

Obiecałam zdjęcia :-D tutaj był szok z długich nóg mojego modela/modelki :p gwarantuje, że to po ojcu hih

Załączniki

• Screenshot_20180314-094843.jpg
    Screenshot_20180314-094843.jpg
    92 KB · Wyświetleń: 564
kolejna wizytę mamy za dwa tygodnie u lekarza prowadzącego 27.03 (trzy dni po moich urodzinach) :-D nie mam jakiegoś parcia żeby znać płeć, czy żeby to była konkretnie dziewczynka czy chłopczyk :-) ja od początku mam wrażenie, że teraz jest dziewczynka, a na zimowisku mamy chłopca. Z prenatalnego bardziej prawdopodobna dziewczynka, ale mamy się nie przyzwyczajać do tego, bo jeszcze za wcześnie :-) mój mąż marzy o synu, bo to będzie jedyny dziedzic nazwiska heh
Ooo to wizyta już niedługo :) super !
W ogóle ale leci ;) ja 4kwietnia mam już polowkowe :szok:
Już teraz kochana będzie leciało :D

img_20180312_132149.718832
Zobacz media 718832Hej dziewczyny, ja już po wizycie. Wizytę co prawda miałam w zeszłym tygodniu ze względu na złe samopoczucie ale nie chciałam robić zamieszania ;). Z naszym dzidziusiem wszystko dobrze rośnie jak na drożdżach. W chwili obecnej przebywam na L4 ze względu na silne mdłości które nie dawały mi normalnie funkcjonować. Kolejna wizyta dopiero 27.03. czekam z niecierpliwością, żeby znowu zobaczyć dzidziusia. :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Moge wiedziec te zdjecie dzidzi to ktory tydzien ?

reklama
Do góry