RedHotChiliPepper28
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no właśnie wszyscy w szoku, że to już trzy miesiące, a mnie się wybitnie ciągnieOoo to wizyta już niedługosuper !
W ogóle ale lecija 4kwietnia mam już polowkowe
Już teraz kochana będzie leciało![]()
no jeszcze za wcześnie na pewnościChyba bardziej modelki , bo między nogami nic nie ma [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
no akurat w przypadku mojej dzidzi nic nie widać, więc można zakładać, że dziewczynkaDziewczyny jak wy to robicie, że widzicie tam coś między nogami ?
Ja jedyne co widzę po waszych ślicznych zdjęciach to piękne buźki Waszych maluszków i zarys ogólny pięknego cudownego pachnącego ciałka...![]()
To tego drugiego to wgl nie do na myśl . Wszyscy wierzymy ,że w końcu każdej się udaOj kochana myske ze się uda kiedyśale tez nam scenariusz zemoge nigdy nie zostać matka
![]()
Tak [emoji847]wynik po 14 [emoji1307][emoji1307]progesteron tylko na drugi dzień. Wynik progesteronu z poniedziałku (12 dpt 45 n/coś tam [emoji23]).
Aha ,no to nie tak zle ... Ale mi lekarz zlecił tylko betę ,a progesteronu nie ...
A No to rzeczywiście tym bardziej ,ze tyle czasu stracie sięmy mieszkamy w Belgii i leczymy się tutaj ,ale teraz grzebie gdzie się da
byliśmy w Polsce Teraz u Pasnika i czemy na wynnik immunologii ,a 27 biopsja w Belgii i czekanie
Zobacz załącznik 842481
Obiecałam zdjęciatutaj był szok z długich nóg mojego modela/modelki
gwarantuje, że to po ojcu hih
Ja mam to samo. Niby amh mam ok,owulacja jest, tsh trochę wysokie,ale zbijam lekamiBędzie dobrze, trzeba myśleć pozytywnie żeby nie zwariować, chociaż czasami łatwo nie jest. Mnie czasami dopada myslenie ze marnujemy czas, lekarz skupił się na mężu a ja tak na prawdę miałam niewiele badań...