reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja tez jeszcze nie mam wózka łóżeczka, tylko trochę ciuszków. Wózek ,łóżeczko fotelik dopiero planuje kupić w maju czerwcu teraz jakbym kupiła to tylko by stał i się kurzyl :-)
No ja planowalam na poczatku lipca wszystko kupic [emoji39] zreszta moja mama ciuszki zbiera dla malenstwa [emoji23] [emoji23] jak tylko sie dowiedziala ze to polowa ciazy [emoji23] [emoji23]

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ojjjj mnie tez korci ale jeszcze nic nie mam,ani ciuchow ani wozka ani lozeczka.. nic [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] jakos chyba nie chce zapeszac [emoji39] [emoji39]

Ja też właśnie nie chce zapeszac.. dziewczyny piszą że kupują już żeby potem nie poczuć wydatków. Ja wolę chyba odłożyć kasę a potem kupić przed porodem tym bardziej w dzisiejszych czasach gdzie wszystko mogę zamówić przez internet. A nawet muszę bo nie mogę sobie pozwolić na spacery po sklepach :( z resztą z dnia dzień coraz bardziej zbliżam się do małego a takie zakupy by to pogłębily .. wolę zaczekać z tymi uczuciami bo tyle się słyszy o złych rzeczach i wydarzeniach.. :(

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też właśnie nie chce zapeszac.. dziewczyny piszą że kupują już żeby potem nie poczuć wydatków. Ja wolę chyba odłożyć kasę a potem kupić przed porodem tym bardziej w dzisiejszych czasach gdzie wszystko mogę zamówić przez internet. A nawet muszę bo nie mogę sobie pozwolić na spacery po sklepach :( z resztą z dnia dzień coraz bardziej zbliżam się do małego a takie zakupy by to pogłębily .. wolę zaczekać z tymi uczuciami bo tyle się słyszy o złych rzeczach i wydarzeniach.. :(

Jestem podobnego zdania ;) i tak wozek i inne bede zamawiac przez neta bo taniej jest ;)

1521023585-d2573d4459fd60d9-aaaaaa.jpeg

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Jaki slodziak [emoji7][emoji7][emoji7] musze koniecznie sie go o to zapytac [emoji39] [emoji39] 14 lat temu gdy rodzilam corke nie bylo takich sprzetow..

A ja myślałam, że chodzisz prywatnie ;) często masz te wizyty.
Dziewczyny, a jeśli w 12 tyg lekarz powiedział, że chłopak to duże są szanse, że to się zmieni? Bo ja juz imienia szukam 2 miesiące prawie [emoji23]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie wiem, pewnie zależy od lekarza, sprzętu itp :D mi mój powiedział w 12tc, że najprawdopodobniej synek, później moja ginekolog na zwykłej wizycie też potwierdziła. Kilkanaście dziewczyn znajomych oraz znajomych znajomych robiło u niego prenatalne i nigdy się nie pomylił :)

p19u43r85mf3dc6h.png

No ja planowalam na poczatku lipca wszystko kupic [emoji39] zreszta moja mama ciuszki zbiera dla malenstwa [emoji23] [emoji23] jak tylko sie dowiedziala ze to polowa ciazy [emoji23] [emoji23]

Ja to musze wcześniej, już koniec czerwca to planuje mieć już torbę spakowana do szpitala miesiąc wcześniej bo termin z usg to 26 lipiec z om 30 a nie wiadomo jak to wyjdzie.
O to już będziesz miała sporo ciuszków do lipca :-)

Ja to musze wcześniej, już koniec czerwca to planuje mieć już torbę spakowana do szpitala miesiąc wcześniej bo termin z usg to 26 lipiec z om 30 a nie wiadomo jak to wyjdzie.
O to już będziesz miała sporo ciuszków do lipca :-)
No ja tez tak z miesiac przed urodzeniem chce miec juz wszystko gotowe bo to nie wiadomo ;) chociaz mam na poczatek sierpnia koniec lipca,ale biore tabletki przeciwpadaczkowe i nie wiem jak to bedzie ;)

Zgadzam się w 100% :) a wszystko jest wszędzie na wyciągnięcie ręki :)

p19u43r85mf3dc6h.png

reklama
Mam wrażenie ze te skarpetki z pepco będą chyba za duże na początek niby rozmiar 0-15 ale takie jakieś luźne się wydają. Skarpetek mam narazie 14 par :-)
Czy jeszcze dokupić jakieś skarpetki nie z pepco żeby były jeszcze mniejsze, sama już nie wiem
Ja skarpetek nie mam ani jednej pary, za to dostałam już dwie pary bucików :D

Do góry