reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Starałam się nadrobić wszystko, ale się poddałam. U mnie remont dobiega końca, sprzątania i wypakowywania z kartonów nawet nie wspomnę ile mam... Niestety tak mnie strasznie bolą plecy, że mało co umiem zrobić [emoji24]. Co gorsza szafę na ubrania będę mieć za ok 2 tyg, więc może się zdarzyc, że nawet na Wielkanoc będę częściowo siedzieć w kartonach. Już z tych całych nerwów na ten bajzel zamówiłam sobie nowy odkurzacz w filtrem wodnym :D Jutro przyjdzie więc może przybędzie mi powera do pracy z nowym sprzętem :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Już jestem po[emoji16] wszystko w porządku dzidzia rośnie ale zapomniałam zapytać ile waży [emoji849] szyjka okej. Dostałam żelazo. Mocz powiedział że jest okej i nie wiem czy robić sobie ten posiew czy nie.. Trochę za dużo przytyłam i mam na to uważać. Niby jakoś dużo nie jem ale mam na to zwrócić uwagę żeby nie zbierała mi się woda i żeby się obrzęki nie robiły

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Super, że wszystko ok [emoji4]
Ja już po wizycie. Mały zdrowy 462g.[emoji173] Przedstawiam Wam mojego prezesika[emoji6]
b5c18121a4abb5a75b2eff58369f0ac2.jpg

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Super, że wizyta udana [emoji4] moj na połówkowych ważył dokładnie tyle samo

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

No to chyba tak w normie. Ja ostatnio w 3 dni przybralam 1,5kg - to jest duzo!
Wydaje mi sie, ze Twoj lekarz przesadza.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Może i nie jest dużo ale ja jem raz normalnie a dziś zjadłam 3 kanapki.. A do tego widzę że mam delikatnie opuchniete łydki dlatego kazał mi zwracać na to uwagę czy mi się woda nie zbiera

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry