reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Hehe a no to wiadomo, zazwyczaj dzieciaczki tak wyglądają nie korzystnie po porodzie. A dzień czy dwa później już lepiej :) ale ja jestem ciekawa jak moja mała wygląda *.* Zawsze się nad tym zastanawiałam.

Przesadzasz pewnie.. zazwyczaj każda kobieta "nie ma się w co ubrać" a szafa pełna. :)
Zapewniam Cie, ze nie przesadzam. Z szafy mi sie wcale nie wysypuje i juz przed ciaza duzego wyboru nie mialam. Teraz juz wiekszosc za ciasna albo opieta. Na palcach rak moglabym policzyc ciuchy, ktore sobie kupilam przez ostatnie 5 lat.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Trzymaj się kochana i dawaj nam koniecznie znać...

p19u3e3kot77b2k5.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ok dziękuję

w4sqgzu395zb6ngs.png

@Margana
Damy radę jakoś ,tym bardziej że zaraz wiosna sukienkę się jakoś dzianinowe wyciągnie i oblecimy ;)
Agatka na prawde nie mam co wyjac i skad. Zapewniam Cie. No ale to prawda, jakos przetrwamy. Do porodu trzeba jakos dac rade, chocby w jednej bluzce.
W sumie planujac ciaze moglam sie liczy z tym, ze to tak bedzie wygladac, wiec nie powinnam nazekac.

Zapewniam Cie, ze nie przesadzam. Z szafy mi sie wcale nie wysypuje i juz przed ciaza duzego wyboru nie mialam. Teraz juz wiekszosc za ciasna albo opieta. Na palcach rak moglabym policzyc ciuchy, ktore sobie kupilam przez ostatnie 5 lat.

Moze skocz do ciuchlandu?? Ja ostatnio kupilam killa większych tunik za grosze a i pozniej nie będzie ich żal

0d1ysek2nd7i49el.png

reklama
Slyszalyscie o noworodku z Częstochowy ktory wazyl prawie 6kg?? Dzisiaj mowili w wiadomościach... Az mnie cip*a zabolala[emoji50][emoji50][emoji50]

0d1ysek2nd7i49el.png
Dobre podsumowanie :D ale w sumie nie słyszałam l tym... Matko jak się hoduje takiego giganta????

p19u3e3kot77b2k5.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Do góry