reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja też tak mam, ale ja po prostu nie lubię wydawać pieniędzy na ubrania. Z reguły jak już muszę to kupuję coś klasycznego i chodzę w tym tak długo, aż się rozpadnie. Ubrań mam bardzo mało, ale mi to nie przeszkadza :) Teraz może skoczę do ciucholandu na przetrwanie tych 4 miesięcy, chociaż mam na ciążę 2 pary spodni, 2 luźne bluzki z krótkim rękawem i 2 z długim, jedną tunike, leginsy i jedną sukienkę. W moim mniemaniu dość ;) Ale może wybiorę się do SH ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A ja akurat lubie kupowac fajne ciuszki i miec ich do wyboru. No ale nie zawsze sie da. Faktycznie tez musze sie wybrac do SH.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Niestety lewizny zadnej nie ma. A jak cos dodatkowo wpadnie to idzie na splate dlugow. Niestety w ciagu ostatnich 3 lat samochod nas pograzyl pod tym wzgledem[emoji53]

Jesli chodzi o samochod to znam ten bol... W tamtym roku na naprawe nam poszło jakieś 6 tyś... I teraz tez coś sie dzieje i musze szykowac 3 tys[emoji53] ale jezdzic trzeba wiec "zęby w tynk" u do przodu

0d1ysek2nd7i49el.png

Ja mieszkam na 4 piętrze i często chodzę... Szyjkę do tej pory miałam 5cm :) najpierw idę z psem, doprowadzam go do domu i znów na dół do sklepu a później za kilka h znów z psem a później gdzieś na spotkanie z koleżanka :) windy brak

f2w39n7303c24ozn.png
To super że możesz. Jednak inaczej się myśli jak ciąża od początku nie przebiega tak gładko.

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

Niestety lewizny zadnej nie ma. A jak cos dodatkowo wpadnie to idzie na splate dlugow. Niestety w ciagu ostatnich 3 lat samochod nas pograzyl pod tym wzgledem[emoji53]

Nie znam dokladnej sytuacji więc nie wiem nawet co doradzić. Ja gdybym nie mogła od czasu do czasu wyjść na małe zakupy , jakieś buty, bluzkę czy spodnie to bym oszalała :/

Jesli chodzi o samochod to znam ten bol... W tamtym roku na naprawe nam poszło jakieś 6 tyś... I teraz tez coś sie dzieje i musze szykowac 3 tys[emoji53] ale jezdzic trzeba wiec "zęby w tynk" u do przodu

0d1ysek2nd7i49el.png
No wlasnie auto musi byc, a na nowe nie ma. I co tu zrobic. Najgorsze jest to, ze od 3 lat nie mozna ustalic co jest przyczyna problemow. Na naprawy posxlo w tym czasie spokojnie z 15 tys. Jak nie wiecej i dalej jest do d...[emoji53]

Dziewczyny czy wy tez macie nadmierne gazy?? Matko dobrze ze mojego męża nie ma bo by zwariowal... Koldra ciągle sie podnosi.. A nic takiego nie jadlam[emoji53][emoji53]

0d1ysek2nd7i49el.png
Tez niestety. Na jakis czas byl spokoj, a od jakiegos czasu znowu sie nasilily.

No wlasnie auto musi byc, a na nowe nie ma. I co tu zrobic. Najgorsze jest to, ze od 3 lat nie mozna ustalic co jest przyczyna problemow. Na naprawy posxlo w tym czasie spokojnie z 15 tys. Jak nie wiecej i dalej jest do d...[emoji53]

Moja siostra z facetem mają ten sam problem.. kupili drogi samochod. Uważam , że trochę dla szpanu. Bo teraz się zadluzaja żeby go robic , częściej to auto w naprawie niż na ulicy. A części do drogiego samochodu jeszcze droższe. :/ Więc już tyle włożyli , że żal sprzedać.

Nie znam dokladnej sytuacji więc nie wiem nawet co doradzić. Ja gdybym nie mogła od czasu do czasu wyjść na małe zakupy , jakieś buty, bluzkę czy spodnie to bym oszalała :/
No wiec widzisz, fajne to nie jest. No ale dziecku musze kupic ciuchy. Ja jakos dam rade w trzech bluzkach na krzyz, a ona bez kurtki czy butow nie. No i tak jak mowie, gdyby to auto juz bylo sprawne to by sie dlugi posplacalo i by cos tam zostawalo.

reklama
Do góry