reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

A ja akurat lubie kupowac fajne ciuszki i miec ich do wyboru. No ale nie zawsze sie da. Faktycznie tez musze sie wybrac do SH.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w swoim życiu przerabiałam już wszystko. Był czas kiedy nie było mnie stać na ubrania, miałam jedną parę jeansow, żeby na tyłek ubrać i jak je wypralam to musiałam suszarka suszyc, żeby je znów zalozyc. Był też czas kiedy pracowałam w Anglii, gdzie stosunek ceny ubrań do zarobków jest wyjątkowo korzystny. Wtedy były shoppingi co tydzień, a ubrania wysypywały się z szafy (paradoksalnie wtedy najczęściej "nie miałam co ubrac"). Teraz swiadomie stawiam na minimalizm z wyboru :)

reklama
Podali leki rozkurczowe i czekam aż się uspokoi narazie nie mogą dać sterydów bo po 24 tyg dopiero pomogą a u mnie dopiero 22 skończony w razie najgorszego mały ma 50/50 ale jestem myśli ze to minie mały wytrwa do lipca [emoji5]

w4sqgzu395zb6ngs.png

reklama
Do góry