reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ola, ja juz od wiekow uzywam WATERWIPES.
99 % wody, 1 % ekstraktu z grejpfruta

Nie ma lepszych :-)
Link do: WaterWipes, chusteczki nasączane czystą wodą, 60 szt., nr kat. 271648 - Internetowa drogeria Rossmann - Zakupy online
U Nas czasami sa w promocji za 2,5 euro za sztuke. Moze w Polsce tez.
Właśnie wiem, że te są najlepsze, niestety trochę drogie. Będę polować na nie w promocji :)

Widzisz [emoji23] jak to się układa zawsze

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Taaa, głupi na zawsze szczęście :D

Ogólnie tak. Tylko muszę przedyskutować z lekarzem pierwsze szczepienia, bo nie przekonuje mnie szczepienie w 1 dobie, kiedy nieznany jest w sumie stan dziecka...

Fajnie, gratuluję :)
Dziękuję :) Zawsze to jakaś dodatkowa kasa.

reklama
Tak pytam bo ja też cały czas na rozkurczowych
O matko od kiedy tak który tydzien u cb?

w4sqgzu395zb6ngs.png

reklama
Do góry