reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Mój będzie tylko przy bolach a jak już będzie mega akcja to go kulturalnie "wyrzuce " [emoji1] przynajmniej taki mamy plan no chyba że będzie akurat w pracy jak zacznę rodzic to przyjedzie już na "gotowe " :D też stwierdziłam , że Broń Boże nie będę na nim wymuszać żeby był cały czas , niby potężny facet , twardziel itd ale widzę że nie jest gotowy , a nie chciałabym żeby później coś się zmieniło między nami tylko z powodu mojego "widzi mi się "[emoji3]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Mój mąż też będzie tylko na początku. Duży chłop ale bardzo wrażliwy ,☺

reklama
Kobitki, które rodziły powiedzcie mi czy lepsza jest zwykła koszula do porodu z rozpieciami na dekolcie czy taka specjalistyczna z oddychajacego materiału?
1521193535-d5247dce0f6be942-aaaaaa.png
1521193544-5e299379ad7af716-aaaaaa.png

f2w39n7303c24ozn.png
Wlasnie o tym pisalysmy, ze ta jednorazowka jest sztywna i raczej nie oddychajaca. Lepiej cos materialowego.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Najważniejsze, żeby wiedział, że może wyjść, jak będzie mu ciężko i Ty się nie obrazisz :D. Ale szczerze mówiąc, największa pomoc i wsparcie jest potrzebne moim zdaniem przy partych, czyli tych nieeleganckich właśnie.
Domyślam się , ale nie chce go naciskac skoro nie jest gotowy [emoji4] chyba ,że sam zmieni zdanie w co wątpię [emoji1] [emoji1]

U mnie na wizycie wszystko ok. Szyjka trzyma, USG nie miałam, tylko szybko na fotel i skierowania... na krzywą cukrową tym razem niestety.

Aż mi było dziwnie, jak lekarz zapytał, jak się czuję, a ja po prostu odpowiedziałam, ze dobrze i nie miałam więcej pytań :D To znaczy dolegliwości mam mnóstwo, ale akurat nie ciążowych, tylko okołoprzeziębieniowych, więc gin. nie pomoże. A, i położna sprawdzała już tętno maluszka:)

No i przybyło mi 4,5 kilo w niecały miesiąc... A za oknem śnieżyca.
Super inf najważniejsze , że wszystko jest oki[emoji5]

Ja byłam przekonana, że chcę aby móż mąż był przy porodzie. Ale własnie obejrzałam na youtubie film z porodu... Chyba wolę, żeby go tam jednak nie było... Sama też wolę tam nie być :D
Hahaha Jolcia może Cię rozczaruje , ale Ty już nie masz wyboru On jeszcze tak [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Moj już widział raz jak wygląda poród [emoji23] swoją powinność zrobił więcej nie chce i tez nie chce go naciskać lepiej niech mnie zobaczy uśmiechnięta trzymająca już w ramionach naszego syna i taki widok niech mu zostanie [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry