reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
@Margana jak ogólnie się czujesz jak brzuch?

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz co, lepiej. Boli jeszcze troche, ale juz duzo mniej. I glownie wieczorami. Skurcze nadal ok 10 dziennie, wiec chyba jest ok.
A jak tam u Ciebie?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Witam, próbuje chociaż co którąś stronę nadrobić co tam u Was. Całkowicie brakuje mi czasu, żeby być na bieżąco. U mnie w domu od kilku dni szpital, chłopcy na zmianę gorączka, kaszel, wymioty, biegunka itp. Byliśmy dzisiaj u lekarza i to jakiś wirus. Osłuchowo ok, uszy w porzadku, wyniki w normie, wiec leczymy obiawowo. Tak więc dwie marudy mam teraz w domu i obaj cały czas na ręce sie domagają i muszę ich dźwigać. Dobrze, że mój od jutra ma wolne to ich przejmie trochę

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom
Oj wspolczuje. Dobrze, ze chociaz jutro bedziesz miala chwile wytchnienia. Oby szybko im przeszlo!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

malina_11 mało kto zdaje za 1 razem. Na pewno się uda za 2 :) Będziemy ponownie trzymać kciuki. Długo musisz czekać na kolejny termin? U nas niestety były to aż 3 miesiące.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Po wizycie czeka mnie w domu miły czas przyszły wszystkie pączki [emoji4]
1521211066-261f76c1919f7db6-aaaaaa.jpeg
1521211082-a9186e6f7fa42f09-aaaaaa.jpeg
1521211098-4bf260705159070a-aaaaaa.jpeg

Morgana i onaszczesliwa macie nas kto nie zrozumie zmierzlej baby w ciazy jak druga baba w ciazy

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak to prawda. Nawet wlasna matka nie zrozumie[emoji53]

Zazdroszcze czasu otwietania paczuszek[emoji5]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Do góry