kinga30
Fanka BB :)
Nie ma za co. Najważniejsze, żeby przeszło:*Dzięki za rady.. Mam nadzieję że jutro już będzie ok
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Nie ma za co. Najważniejsze, żeby przeszło:*Dzięki za rady.. Mam nadzieję że jutro już będzie ok
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Dzieki! Juz na szczescie M odetkal[emoji3]Lubię kucyki pony, same mamy kolekcje hehe...
ale awaria WC to już nie lubię tego [emoji107] a że wcześniej lodówka.... No współczuję. Jak się wali to wszystko na raz, no nie?
Ale będzie dobrze wszystko, zobaczysz. [emoji6]
Napisane na moto x4 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak herbatka też dobra rzecz ja to sobie parze w kubku rumianek, miętę , melisę parze 5 minut i potem przelewam i zalewam woda zeby taka mocna nie była. Codziennie parze bo u mnie dzieciaki też lubią.Ja tez wzięłam 2 i piłam miętę :*
Taka mieszankę robisz?:*Tak herbatka też dobra rzecz ja to sobie parze w kubku rumianek, miętę , melisę parze 5 minut i potem przelewam i zalewam woda zeby taka mocna nie była. Codziennie parze bo u mnie dzieciaki też lubią.
No to tez prawda[emoji5] Kazda po zdaniu napisze i tyle[emoji5]Po porodzie nie trzeba będzie godziny na nadrobienie całego dnia
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Moje "przyjaciółki" też okazały się "lokalne" nawet moja ciąża im przeszkadzała.. więc one przeszkadzają mi. Wolę nie mieć takich "super" koleżanek. Wolę pogadać, z mamą , z K lub z Wami :*Ja tez nie mam przyjaciolek. Nawet bliskie kolezanki mnie zawiodly i na prawde nie mam z kim pogadac. Przykre to jest[emoji20]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Śliczne zdjęcia![]()
549 g i Ok 22 cm piękny synuś dziś pozował z każdej str
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak wszystko razemTaka mieszankę robisz?:*
U nas zasypalo tak, jak przez cala zime nie bylo. A miala byc wiosna[emoji53]Masakra jest tak ślisko i takie korki :/
O spróbuję tak kochana dzięki :*Tak wszystko razema jak dobrze smakuje
moja Marysia to uwielbia. Bo Kacprowi parze w drugim kubku sam rumianek bo on tak woli. Czasami rumianek z melisa
w sezonie chorobsk jeszcze często lipę dokladalam ale ze lipa napotna a w ciąży nie bardzo to sobie teraz lipę daruje
![]()