reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Jak to nie patrz ile tu dziewczyn z maluszkami a są aktywne może nasze dzieci też będą tylko spać i jeść [emoji1]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Oby tak bylo!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Jestem przerażona tym ile właśnie wydalam w internetowej aptece a kupiłam tylko to co potrzebne:
-podkłady poporodowe
-majtki poporodowe
-wkładki laktacyjne
-nakładki na brodawki
-krem z lanoliną do brodawek
-tantum rosa-
-podkłady ceratkowe do przewijania
-octenisept
-gaziki jałowe
-grzebien z włosiem naturalnym
-emolient do kąpieli
-krem do ciałka i twarzy (just in case)
-termometr do wody
-termometr do ciałka
-sudocrem
-bepanthen
-sól fizjologiczna
-aspirator do noska
-ręczniki po kąpieli
-cienki kocyk

Zapłaciłam 570 zł :O
A muszę z takich rzeczy kupić jeszcze laktator i zestaw butelek. Nie wspomnę o rzeczach typu materacyk, fotelik, bujaczek, mata itp...

Jestem przerażona tym ile właśnie wydalam w internetowej aptece a kupiłam tylko to co potrzebne:
-podkłady poporodowe
-majtki poporodowe
-wkładki laktacyjne
-nakładki na brodawki
-tantum rosa-
-octenisept
-gaziki jałowe
-emolient do kąpieli
-termometr do wody
-termometr do ciałka
-sudocrem
-bepanthen
-sól fizjologiczna
-aspirator do noska
-ręczniki po kąpieli
-cienki kocyk

A muszę z takich rzeczy kupić jeszcze laktator i zestaw butelek. Nie wspomnę o rzeczach typu materacyk, fotelik, bujaczek, mata itp...

Czyli zakupy udane [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

-podkłady poporodowe
-majtki poporodowe
-wkładki laktacyjne
-nakładki na brodawki
-tantum rosa-
-octenisept
-gaziki jałowe
-emolient do kąpieli
-termometr do wody
-termometr do ciałka
-sudocrem
-bepanthen
-sól fizjologiczna
-aspirator do noska
-ręczniki po kąpieli
-cienki kocyk

Ja ostatnio z gemmi 460 zł i jeszcze nie wszystko ;/

Ja już wkoncu w domu przyszła torba z lamilu piękna duża z przegródkami jestem zachwycona spokojnie ja się spakuje do szpitala i małego jak któraś się zastanawia to polecam fakt droga ale warta[emoji7]

Przyszły tez plakaty do dzieci do pokoju musze tylko ramy A4 kupić

No i oczywiście musiałam kupić kilka rzeczy
1521225299-b119df296ee38b2d-aaaaaa.jpeg
1521225322-56a93a357d59e776-aaaaaa.jpeg
1521225347-9732dcdbceadd319-aaaaaa.jpeg
1521225439-4414035143154c62-aaaaaa.jpeg
1521225463-b1b938fd76182e92-aaaaaa.jpeg
1521225488-b1bde9bec588e352-aaaaaa.jpeg
1521225549-eaab36a4e99c55e5-aaaaaa.jpeg
1521225577-18d02636d4183441-aaaaaa.jpeg

Ja sobie kupiłam duza sportowa i planuje druga od mamy pożyczyć a Ty tylko taka chcesz? Ja muszę wziąć suszarkę, kosmetyczke, książkę, pizamy, podklady, pampersy, ubranka, laktator itp itd w życiu bym się nie zmieściła w taka [emoji1] ale jest bardzo ładna

f2w39n7303c24ozn.png

Ja sobie kupiłam duza sportowa i planuje druga od mamy pożyczyć a Ty tylko taka chcesz? Ja muszę wziąć suszarkę, kosmetyczke, książkę, pizamy, podklady, pampersy, ubranka, laktator itp itd w życiu bym się nie zmieściła w taka [emoji1] ale jest bardzo ładna

f2w39n7303c24ozn.png

Hehehehe ja idę do szpitala na 2 dni tylko [emoji23]
Biorę piżamę, szlafrok, klapki, majtki , szczoteczka pasta żel szampon , ręcznik, podkłady
Do małego tylko pampersy i krem bo reszta daje szpital na wyjście mąż przywiezie ubranka
Torba jest mega pojemna to rozmiar large

reklama
Hehehehe ja idę do szpitala na 2 dni tylko [emoji23]
Biorę piżamę, szlafrok, klapki, majtki , szczoteczka pasta żel szampon , ręcznik, podkłady
Do małego tylko pampersy i krem bo reszta daje szpital na wyjście mąż przywiezie ubranka
Torba jest mega pojemna to rozmiar large

Ja czuję, że przechodzę i będę leżała tydzień w szpitalu i będą mi wywolywac... Tak podejrzewam bo tak u mnie w rodzinie jest :) nawet się martwię, że urodzę w sierpniu a nie 18 lipca [emoji14]

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry