Ile wasze dzidzie ważyły w 20/21 tygodniu?
Moja dzisiaj ( 20.4 tydz) wyszło ze waży 375 g i się zastanawiam czy to mało czy dużo
u mnie tak samo w 20t 1d
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja dzisiaj ( 20.4 tydz) wyszło ze waży 375 g i się zastanawiam czy to mało czy dużo
Pomyślcie jakby się nam miło tutaj pisało w piątkowy wieczór jakby jeszcze każda siedziała z kieliszkiem wina
Dobra, I need help! Od tygodnia z lodówki śmierdzi mi rybą. Na potęgę. Umyłam lodówkę półki, wyjęłam, sprawdziłam i też umyłam każdy jeden słoik, nie ma tam NIC zalegającego. Od 4 dni w lodówce stoi miska ziaren kawy. I nic. Jak jakieś voodoo... co to kkkkkk może być?![]()
Kup pochłaniacz zapachów do lodówki
Tak tego wina najbardziej brakuje [emoji23][emoji23]
Mój synek w 20+1 ważył 387gIle wasze dzidzie ważyły w 20/21 tygodniu?
Gdzie ?Patrzcie jakie piękne body kupiliśmy 3pak za 15 zł![]()
Do tego jakieś szeleszczące dresy i będę jak typowy kibolJak się nie ma co się lubi...Kuboty sobie kup
Przydadzą się w komplecie do majtek
![]()
Na żywo wygląda jeszcze piękniej!Taka mi się podoba bardzonie wiem tylko czy będzie dobra więc muszę wybrać się do Mohito
Link do: Sukienka z perłowym zdobieniem CELEBRATION, MOHITO, TF768-03X
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Wiesz co, miałam podobnie. W lodówce gdzieś na dole powinna być taka maleńka dziurka. Ona jest odpowiedzialna za odprowadzanie skraplacjącej sie wody. To stamtąd czasem zaczyna śmierdziec własnie taką zepsutą rybą. Przetrzyj tamtą dziurkę porządnie patyczniem do uszu nasączonym jakimś alko, albo wodą z płynem do mycia naczyn. U Nas pomogło.Pomyślcie jakby się nam miło tutaj pisało w piątkowy wieczór jakby jeszcze każda siedziała z kieliszkiem wina
Dobra, I need help! Od tygodnia z lodówki śmierdzi mi rybą. Na potęgę. Umyłam lodówkę półki, wyjęłam, sprawdziłam i też umyłam każdy jeden słoik, nie ma tam NIC zalegającego. Od 4 dni w lodówce stoi miska ziaren kawy. I nic. Jak jakieś voodoo... co to kkkkkk może być?![]()