reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Mam pytanie, od wczoraj czuje ból przy prawej pachwinie. Nie ciągle, ale zwłaszcza jak wstaje lub chodzę. Po nocy było ok a teraz im więcej się ruszam tym jest gorzej. Jak siedzę lub leżę to nic mnie nie boli. Może któraś z Was też borykała się z takim problemem?
Nie wiem czy to cos ma na rzeczy ale znajoma przy wysokiej juz ciazy tez miala ciagniecia w pachwinie i lekarz to wyjasnil ze ma misko osadzone lozysko i dzieciaczek nisko siedzi i stad dyskomfort i jak pamietam to ona ograniczala do minimum chodzenie bo wtedy ciagnelo.

@czarnu1a jak sytuacja? Pewnie już tulisz dzieciątko:). Ciotki doczekać się nie mogą:biggrin2:
Zabardzo nie jest w osobnym pomieszczeniu a ja leżę po CC mało też kontaktowałam przynieśli mi go teraz do karmienia ale.lipa w ogole z moim brodawkami jest i będę miała
Wspaniale ! A jak Ty po cc?
Może być boli mnie raz mocniej raz gorzej mały w innym pomieszczeniu ja dostałam teraz zastrzyk przeciwbólowy który ogłupia troszkę i oczy zamyka właśnie to mi robi.

reklama
Zabardzo nie jest w osobnym pomieszczeniu a ja leżę po CC mało też kontaktowałam przynieśli mi go teraz do karmienia ale.lipa w ogole z moim brodawkami jest i będę miała

Może być boli mnie raz mocniej raz gorzej mały w innym pomieszczeniu ja dostałam teraz zastrzyk przeciwbólowy który ogłupia troszkę i oczy zamyka właśnie to mi robi.
Odpoczywaj :*

Do góry