Agnieś191
Fanka BB :)
Juhu!Jest nasz synek o 17;05 przyszedl przez cc z waga 3070 dla 52 cm.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Juhu!Jest nasz synek o 17;05 przyszedl przez cc z waga 3070 dla 52 cm.
A już ciuszki kupujesz?Narazie tylko przez Internet oglądałam :-) po świętach planujemy jechać na zakupy i już coś konkretnego zdecydować ;-)
Gratuluje!!! Super!Jest nasz synek o 17;05 przyszedl przez cc z waga 3070 dla 52 cm.
Nie wiem czy to cos ma na rzeczy ale znajoma przy wysokiej juz ciazy tez miala ciagniecia w pachwinie i lekarz to wyjasnil ze ma misko osadzone lozysko i dzieciaczek nisko siedzi i stad dyskomfort i jak pamietam to ona ograniczala do minimum chodzenie bo wtedy ciagnelo.Mam pytanie, od wczoraj czuje ból przy prawej pachwinie. Nie ciągle, ale zwłaszcza jak wstaje lub chodzę. Po nocy było ok a teraz im więcej się ruszam tym jest gorzej. Jak siedzę lub leżę to nic mnie nie boli. Może któraś z Was też borykała się z takim problemem?
Wspaniale ! A jak Ty po cc?Jest nasz synek o 17;05 przyszedl przez cc z waga 3070 dla 52 cm.
Cudownie! Gratuluję ❤Jest nasz synek o 17;05 przyszedl przez cc z waga 3070 dla 52 cm.
Gratuluję! Życzę szybkiego powrotu do formyJest nasz synek o 17;05 przyszedl przez cc z waga 3070 dla 52 cm.
Super, gratulacje, zdrówka [emoji7]Jest nasz synek o 17;05 przyszedl przez cc z waga 3070 dla 52 cm.
Zabardzo nie jest w osobnym pomieszczeniu a ja leżę po CC mało też kontaktowałam przynieśli mi go teraz do karmienia ale.lipa w ogole z moim brodawkami jest i będę miała
Może być boli mnie raz mocniej raz gorzej mały w innym pomieszczeniu ja dostałam teraz zastrzyk przeciwbólowy który ogłupia troszkę i oczy zamyka właśnie to mi robi.Wspaniale ! A jak Ty po cc?
Odpoczywaj :*Zabardzo nie jest w osobnym pomieszczeniu a ja leżę po CC mało też kontaktowałam przynieśli mi go teraz do karmienia ale.lipa w ogole z moim brodawkami jest i będę miała
Może być boli mnie raz mocniej raz gorzej mały w innym pomieszczeniu ja dostałam teraz zastrzyk przeciwbólowy który ogłupia troszkę i oczy zamyka właśnie to mi robi.