reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

A "odpływ"? (taka dziurka z tyłu, zwykle z włożonym kawałkiem plastiku)
Wlej trochę octu (dla desperatów - wódki :p)

Właśnie już mi dziewczyny pisały i powiedziałam M. że jak wróci to ma to zrobić, bo ja się na bank porzygam.. a póki co spróbuję jeszcze z sodą jak pisze @ani_anita, bo kawa nic niedała

Ech, skurcze krzyżowe... Ja na szczęście tylko przepowiadające miałam z krzyża. Nie zazdroszczę.

Ja sobie też nie.. na spotkaniu z położna pogadam czy to takie predyspozycje i tutaj też mam się nastawiać, czy nie musi tak być....

@_agnieszka_ dziewczyno, czy Tobie bozia nie dała aby za dużo talentów...?? ;)

reklama
Jeszcze znalazłam taką Link do: Sukienka wieczorowa <3

p19u3e3k0fqbbana.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Właśnie już mi dziewczyny pisały i powiedziałam M. że jak wróci to ma to zrobić, bo ja się na bank porzygam.. a póki co spróbuję jeszcze z sodą jak pisze @ani_anita, bo kawa nic niedała

Ja sobie też nie.. na spotkaniu z położna pogadam czy to takie predyspozycje i tutaj też mam się nastawiać, czy nie musi tak być....

@_agnieszka_ dziewczyno, czy Tobie bozia nie dała aby za dużo talentów...?? ;)
O to daj znac co Ci polozna powiedziala. Chociaz chyba sie nie bede ludzic, ze tym tazem bedzie inaczej, bo juz teraz te skurcze czuje od krzyza [emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Rzecz w tym, że męża nie było i zostałam na polu walki sama. A ja na sam widok dostaję dreszczy, jest mi słabo brrr. Jeszcze taki ogromny był, fuj.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To tym bardziej mialas szczescie, ze taki obronca byl obok[emoji3] Ja nie wiem co my bysmy zrobily w takiej sytuacji[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Do góry