Idziemy na Wesele w sierpniuJeszcze zdazysz taka kupic[emoji3]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Idziemy na Wesele w sierpniuJeszcze zdazysz taka kupic[emoji3]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
O widzisz to jest szansa. A patrzac na to jak przybierasz teraz to nawet duza[emoji3]Idziemy na Wesele w sierpniumoże już będę mogła taką założyć
chyba że za dużo mi po ciąży zostanie
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Mam nadzieję być seksi mamą ale różnie może byćO widzisz to jest szansa. A patrzac na to jak przybierasz teraz to nawet duza[emoji3]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
[emoji15][emoji15][emoji15] dziękuję.... [emoji15] [emoji15][emoji15]@_agnieszka_ dziewczyno, czy Tobie bozia nie dała aby za dużo talentów...??![]()
Ja już dawno pożegnałam sie z wizją mnie jako sexi mamy. Może uda mi się chociaż być niepatologiczną mamąMam nadzieję być seksi mamą ale różnie może być
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Na pewno będziesz sexi mamą [emoji106]Mam nadzieję być seksi mamą ale różnie może być
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Koniec sierpniaNa pewno będziesz sexi mamą [emoji106]
A co do sierpnia - szanse są bardzo duże, że już wrócisz do do figury - poza tym - kiedy jest wesele? Początek czy koniec sierpnia?![]()
![]()
Jeszcze znalazłam taką Link do: Sukienka wieczorowa <3
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
A wracając do tematu winkaTa też super...! Weź, najwyżej odeślesz albo zostawisz na ten sierpień
Piję herbatę, czytam sobie nową książkę Dana Browna, fajna...ale też chyba czas już zakończyć ten "szalony" piąteczek i iść spać...
To moim zdaniem spokojnieKoniec sierpnia
![]()
27.06.17 Anastazja [*]