reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Jezu dziewczyny z podniecenia nie mogłam spać [emoji2]
Prawdopodobnie jutro kupię wózek. Koleżanka chce mi sprzedać Anex Sport kupiony rok temu, używany od czerwca ale tylko gondola, spacerówka nowa i do tego fotelik kiddy pro evolution 2 z bazą. Wszystko w stanie idealnym tylko za 1600zł. Sam fotelik z bazą to koszt koło 1000zł więc jestem praktycznie zdecydowana [emoji4] jak transakcja dojdzie do skutku to jutro wrzucam foty [emoji2] do tego mąż dzisiaj wraca i teściowa napiekła mi pyszności [emoji7] żyć nie umierać [emoji2]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
Super! Fajnie, ze tak sie udalo[emoji5]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Witajcie dziewczyny.
Ale mi sie straszny sen snil [emoji20] Ze stracilam moje dzieciatko teraz na tym etapie i wracalam do pracy po l4. Pierwszy raz cos takiego mi sie snilo.
Na szczescie od razu po przebudzeniu coreczka dala o sobie znac[emoji5]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Jejku straszny sen. Dobrze, że mała Cię z rana uspokoiła od razu.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Siemka! My już po zakupach. Myślelismy że jak bedziemy w biedro o 7:15 to będzie spoko. Nic bardziej mylnego... Wszystkie kasy otwarte, kolejki strasznie dłuuuuuuugie, tłok że przejść cieżko a ludzie zakupów robili jakby na wojnę się szykowali....
Dziś będzię mnie chyba mniej, bo będziemy troche jeździć załatwiać różne sprawy, no chyba, że będzie mi gorzej bo...

mam biegunkę :( żeby było bardziej śmiesznie Ł wymyślił mi z tej okazji ksywke. Gotowe?
JOLCIA-STOLCIA

:(
Ojejku, tetaz Ciebie dopadlo? Oby przeszlo szybko!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Helou,

Jolcia- Stolcia jak zwykle mnie zabiłaś i ksywą i tym, że o 7.15 w ten zimny jak nieszczęście dzień byliście już w biedrze...:o Ja i mój 7letni kawaler mamy leniwy poranek w łóżku :D A Ł. naprawdę słodki, naprawde.... :-D:-D:-D

A wracając do tematu winka :D mam nadzieję że przyjdzie taki czas że będzie u nas wesoło po lampach jak już będziemy mogły i niw ucichnie nagle forum po porodach :)

Na bank nie ucichnie, po porodach będzie 10 x więcej dylematów z maluchami niż teraz :D

Którą czytasz? Ja przeczytałam wszystkie z Langdonem i strasznie mi się podobają [emoji4]

Edit: jestem jakaś ograniczona, przecież napisałaś, że nową [emoji2] to z tych wszystkich ona wydawała mi się najnudniejsza [emoji2]

hahaha żeby była ścisłaość, czytam: Początek. Zaczęłam niedawno... serio nudna? Buuuuu....

Helou,

Jolcia- Stolcia jak zwykle mnie zabiłaś i ksywą i tym, że o 7.15 w ten zimny jak nieszczęście dzień byliście już w biedrze...:o Ja i mój 7letni kawaler mamy leniwy poranek w łóżku :D A Ł. naprawdę słodki, naprawde.... :-D:-D:-D

Na bank nie ucichnie, po porodach będzie 10 x więcej dylematów z maluchami niż teraz :D

hahaha żeby była ścisłaość, czytam: Początek. Zaczęłam niedawno... serio nudna? Buuuuu....
A czytałaś poprzednie? Jakoś ta ostatnia mnie rozczarowała trochę ale może Tobie będzie się podobać [emoji4]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

W końcu przeczytałam....
Powalczyłam trochę z herbaciarkami, a potem położyłam się z telefonem, i usnęłam... Nieprzytomna jestem przez tą pogodę...

Ale chociaż skończyłam dwie herbaciarki :D
(pominę ponad 4h z wypalarką w ręce....)

Tak wyglądają :
(w środku to czarne to tablicówka ;))
74c14a2986815c426f4f630f6b3fdb76.jpg
8a7cd23bdefe2bfb880fe8d0e0e65d9f.jpg

0d1yrjjgtd95fou3.png
Śliczne [emoji4]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry