SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Ja zawsze suszeSuszarkę do szpitala w lipcu..?
Ja wiem, że dla mnie suszarka ogólnie nie jest używanym sprzętem (nie mamy w ogóle w domu), ale w lipcu nie dasz rady bez?![]()
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja zawsze suszeSuszarkę do szpitala w lipcu..?
Ja wiem, że dla mnie suszarka ogólnie nie jest używanym sprzętem (nie mamy w ogóle w domu), ale w lipcu nie dasz rady bez?![]()
![]()
A "odpływ"? (taka dziurka z tyłu, zwykle z włożonym kawałkiem plastiku)Pomyślcie jakby się nam miło tutaj pisało w piątkowy wieczór jakby jeszcze każda siedziała z kieliszkiem wina
Dobra, I need help! Od tygodnia z lodówki śmierdzi mi rybą. Na potęgę. Umyłam lodówkę półki, wyjęłam, sprawdziłam i też umyłam każdy jeden słoik, nie ma tam NIC zalegającego. Od 4 dni w lodówce stoi miska ziaren kawy. I nic. Jak jakieś voodoo... co to kkkkkk może być?![]()
To tak jak jaJa zawsze suszenawet latem
![]()
Spróbuj wstawić miseczkę z sodą oczyszczoną.Pomyślcie jakby się nam miło tutaj pisało w piątkowy wieczór jakby jeszcze każda siedziała z kieliszkiem wina
Dobra, I need help! Od tygodnia z lodówki śmierdzi mi rybą. Na potęgę. Umyłam lodówkę półki, wyjęłam, sprawdziłam i też umyłam każdy jeden słoik, nie ma tam NIC zalegającego. Od 4 dni w lodówce stoi miska ziaren kawy. I nic. Jak jakieś voodoo... co to kkkkkk może być?![]()
Ja nie suszę nawet zimą po basenie - pewnie dla zachowania równowagi w przyrodzie [emoji23]Ja zawsze suszenawet latem
![]()
Ech, skurcze krzyżowe... Ja na szczęście tylko przepowiadające miałam z krzyża. Nie zazdroszczę.@Margana ale ty mialas mega komplikacje wiec na pewno inaczej czułaś... dla mnie wtedy wszystko było lepsze niż krzyżowe
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
W końcu przeczytałam....
Powalczyłam trochę z herbaciarkami, a potem położyłam się z telefonem, i usnęłam... Nieprzytomna jestem przez tą pogodę...
Ale chociaż skończyłam dwie herbaciarki
(pominę ponad 4h z wypalarką w ręce....)
Tak wyglądają :
(w środku to czarne to tablicówka)
![]()
![]()
![]()
[emoji23]Myślę ze jeszcze przed porodem by na mnie pękła![]()
Wow, przepieknie!W końcu przeczytałam....
Powalczyłam trochę z herbaciarkami, a potem położyłam się z telefonem, i usnęłam... Nieprzytomna jestem przez tą pogodę...
Ale chociaż skończyłam dwie herbaciarki
(pominę ponad 4h z wypalarką w ręce....)
Tak wyglądają :
(w środku to czarne to tablicówka)
![]()
![]()
![]()