meg86
Fanka BB :)
Super. Duży silny chłopak . Gratuluję kochana i szybkiego powrotu do siebie po ccJest nasz synek o 17;05 przyszedl przez cc z waga 3070 dla 52 cm.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super. Duży silny chłopak . Gratuluję kochana i szybkiego powrotu do siebie po ccJest nasz synek o 17;05 przyszedl przez cc z waga 3070 dla 52 cm.
Jest nasz synek o 17;05 przyszedl przez cc z waga 3070 dla 52 cm.
Hej Mamusie!! Powiedzcie mi jak to jest z tymi zakupami? Kiedy kupujecie wózek i łóżeczko? Mnie wszyscy torpedują (dosłownie) jak tylko coś wspominam, począwszy od M, teściowa i nawet znajoma... A ja po prostu się cieszę i bym chciałam żeby było wszystko na czas [emoji16]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Meg a powiedz mi jak jego nastawienie na durnowate komentarze typu do kogo dziecko jest podobne itd?Tatuś się cieszyw koncu jego córcia
Będzie że mną przez dwa tygodnie jak wrócę do domku
Trochę ciężko po cesarce z karmieniem piersią ale odciagam do butli i daje małej![]()
To mój cud wyczekany i nawet te noce nieprzespane są tego warte.
Ja tak samo zaczęłam od połówkowego. Większość rzeczy już mam, wózek z fotelikiem będzie pod koniec miesiąca, mąż właśnie skręca meble, a ja cały czas czuję lekki niepokój, że ten czas tak szybko leci...Ja po polowkowych ruszylam pelna para. Miesiac prze terminem mialam wszytsko kupione, wyprane i wyprasowane. Wiele z nas tutaj rodzilo wczesniej niz bylo to planowane i nie chcialam byc nieprzygotowana gdyby i mnie to spotkalo. Poza tym ostatni miesiac jest juz naprawde ciezki i wtedy to lepiej odpoczywac, a nie stresowac sie wyprawka.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Teraz zamowilam druty i bede mojemu chlopakowi robic kocykEj jesli Ty tego wczesniej nie robilas i ot tak wychodza Ci takie rzeczy to powiem Ci babo, ze masz talent i rozkrecaj biznes [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Cudne! Masz talent
Piękne! :-) już je chcę mieć u siebie!