reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Czyli zakupy udane :D
Ja właśnie robię zakupy internetowe, i listę zakupów do Ikei....
Lista ikeowa na razie przekroczyła 1k, a prawie nic na niej nie ma :/ a pozostałe zakupy jakoś tańsze być nie chcą, a z wyprawki tam niewiele (ale za to łóżko dla nas, komoda, szafki nocne, dywanik do sypialni, szafki otwarte do sypialni, itd....[emoji23])
Gdybym jutro były czynne sklepy, to Ikea byłaby jutro, a tak będzie za tydzień.... Mam nadzieję, że tłumy mnie nie zabiją... [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png
To tak ja wczoraj robiłam zakupy na gemini to patrze wszystko po kilkanascie zł, kupuje tylko to co potrzebne wiec nie wiele wyjdzie. Finalizuje zamówienie a tam 600 zł :O W ikei u Nas jest zawsze tragedia :D Szczególnie w weekendy. Na tygodniu jak bylismy czasami prawie ze na otwarcie to i tak juz duzo ludzi :O

reklama
Jaki kolor szukasz??? Mam kolekcje Milena płatek w cielistym kolorze krój idealny na ciąże i jesteś niska wiec Dl odpowiednia tylko dodatki konkretne buty torebka i fajnym konkretnym kolorze
1521310037-9a64ac05ad700618-aaaaaa.jpeg

Krój w literę A kloszowana jakby co pisz [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Śliczna sukienka, jak już nie znajdę takiego czegoś co wpada w oko od razu ze nie możesz się oprzeć to na pewno napisze :) tylko myślałam o długiej sukience.. Ale może zmienię koncepcje kto wie :D :)

p19u3e3kwbileuh3.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Cześć dziewczynki :) u mnie dziś bardzo męczący dzień... Od 12h goście (siostra z dziećmi i z worami ubranek (narazie tylko 10 wielkich ), gondola z x landera ... Jak wyszli przejrzałam dwa worki i powyrzucalam czego nie chce i wyszłam z mama na występ syna drugiej siostry (5latek w przedszkolu ma tańce i tańczyli w domu kultury) później zakupy żeby jutro zrobić fasolkę po bretonsku bo mam wielką ochotę... Wróciłam i z 3 worki przejrzałam i powyrzucalam czego nie chce... Na jutro zostało 5 worków do selekcji a później będę znów wyciągać i segregowac wiekowo... jeszcze za 2 tygodnie na święta przywiezie mi kolejne worki i stelarz z x landera... Dopiero się położyłam spokojnie... Padam na twarz

f2w39n7303c24ozn.png

Wstałam z bólem pachwiny, który promieniuje na całą nogę. Nie boli tylko jak nie ruszam noga. Poruszanie się to masakra:/ to będzie to słynna rwa kulszowa? Miała któraś z Was może coś takiego?
Trzymam kciuki Taycia, żeby nie było to nic poważnego.

U nas na północy zero śniegowe, dużo słońca i mróz. Ja i tak przez tą nogę nie dam rady nigdzie pójść. Wzięłam dwa apapy póki co...
O matko, i Ciebie dopadl jakis koszmarny bol[emoji53] Oby to nie byla rwa i szybko przeszlo!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Do góry