reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

U mnie też marnie w temacie przyjaciółek. Całe życie miałam pecha do nich. W końcu mam takie dwie którym mogę się wyżalić i one też mogą na mnie liczyć . Ale jedna wyjechała aż do USA, więc tylko Messenger. A z drugą nie widziałam się też z rok..jak nie więcej bo buduje dom i zajęta. No i też tylko na telefonie kontakt plus ma małe dzieci. Zostaje mi mama. Ale to też wszystkiego nie da się mamie powiedzieć..

Napisane na moto x4 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie mam żadnej :( Ale już do tego przywykłam, zawsze kontakt się urywał po zmianie szkoły a w pracy niestety ale też marnie w tej kwestii.

reklama
Heja! Ja znowu z zawalonym nosem :( Słońce pięknie świeci ale jest -7 :O Potem może wybierzemy się na jakiś mały spacer :)

Cześć dziewczynki :) u mnie dziś bardzo męczący dzień... Od 12h goście (siostra z dziećmi i z worami ubranek (narazie tylko 10 wielkich ), gondola z x landera ... Jak wyszli przejrzałam dwa worki i powyrzucalam czego nie chce i wyszłam z mama na występ syna drugiej siostry (5latek w przedszkolu ma tańce i tańczyli w domu kultury) później zakupy żeby jutro zrobić fasolkę po bretonsku bo mam wielką ochotę... Wróciłam i z 3 worki przejrzałam i powyrzucalam czego nie chce... Na jutro zostało 5 worków do selekcji a później będę znów wyciągać i segregowac wiekowo... jeszcze za 2 tygodnie na święta przywiezie mi kolejne worki i stelarz z x landera... Dopiero się położyłam spokojnie... Padam na twarz

f2w39n7303c24ozn.png
Bardzo pracowity dzień :-)[emoji4]
Zrobiłaś mi smaka na fasolkę, zrobię w najbliższym czasie.[emoji2]

Ja nie mam żadnej :( Ale już do tego przywykłam, zawsze kontakt się urywał po zmianie szkoły a w pracy niestety ale też marnie w tej kwestii.
Ja mam dwie, ale z jedną kontakt się poluzował ostatnio. No i siostrę, ale przez telefon, bo mieszka za granicą.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Bo przeważnie wtedy każdy zastawia się brakiem czasu lub mają nowych znajomych..
W pracy to chyba nie da się mieć przyjaciółek. Lepiej jak wiedzą mniej to mniej gadają. Mniej zazdroszczą :-)

Witam się i ja. U mnie 22tydzien zaczęty. Mały szaleje w brzuchu niczym piłkarz. Aż dzisiaj rano mój mąż trzymał rękę tak długo i (udawałam że śpię jeszcze) cieszył się. Śniegu troszkę jest a dzisiaj ma jeszcze padać. -7 st do tego wiatr.
Nie mamy planów na niedzielę,pewnie leżakowanie przed tv..
Spokojnej niedzieli wszystkim ;-)

reklama
Witam się z rana. Oczywiście noga i pachwina dalej bolą, także ja dalej niepełnosprawna :/
Dzisiaj znowu dzień na kanapie. Dobrze, że mąż jest w domu to jakoś może mi humor poprawi, najpierw jajecznica ;)

Do góry