reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzień dobry!

Zaraz Was poczytam, póki co witam się dopiero śniadaniowo :)

1521369129-bd192819d15753d1-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry :)
Obudziłam się właśnie w pięknym hotelowym pokoju. Zaraz prysznic i budzę K , na śniadanie :) wczoraj Spa, Kolacja, Kąpiel i masaże na wieczór <3 cudownie było *.* Szkoda , że po śniadaniu jedziemy :( ale było zaplanowane na rano bo o 12:00 miał jechać do Niemiec. Ale i tak spędziliśmy super dzień i wieczor <3 weekend. W końcu Was podgonie :D Miłej niedzieli :*
Fanie, ze sie tak udalo spedzic czas[emoji5]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

@SzczęśliwaCiężarna, Ty to zarobiona jesteś normalnie w tych ciuchach ostatnio :D ale powrzucaj zdjęcia jak się odkopiesz :)

@klaudiaa975, widziałam zdjęcia, faktycznie się napracowałyście! Super ten czerwony garnitur...

Bo przeważnie wtedy każdy zastawia się brakiem czasu lub mają nowych znajomych..
W pracy to chyba nie da się mieć przyjaciółek. Lepiej jak wiedzą mniej to mniej gadają. Mniej zazdroszczą :-)

A ja mam w pracy, w swoim pokoju super klimat.. gadamy naprawdę o wszystkim, na maxa szczerze, nawet śmiejemy się że trochę patologia ;) A siedzimy w składzie 3 babki (ze mną włącznie) i 2 facetów, z czego jeden jest naszym przełożonym. I na tapecie już było wszystko, kłopoty w związkach, rozwód, podejrzenia niepłodności, depresja itp. Naprawdę lubię tych ludzi :)

U nas też dzisiaj równo 24 tydzien :) Nigdy tak długo w ciąży nie byłam, od teraz aż do porodu będę się czuła jakby to był pierwszy raz ;)

Teraz będzie już pozytywnie do samego końca! :tak:

@malina_11, jak ładnie Wam wyszło!

@klaudiaa975 super niespodzianka! Fajnie że K. wpadł na taki pomysł i jeszcze utrzymał w tajemnicy :D

Ja nie mam żadnej :( Ale już do tego przywykłam, zawsze kontakt się urywał po zmianie szkoły a w pracy niestety ale też marnie w tej kwestii.
Oj Ola to zupelnie jak u mnie. Zawsze po szkole kontakt sie urywal. A u mnie w pracy nie da sie z nikim przyjaznic. Mialam jedna taka bliska kolezanke, ale tez zawsze tylko o sobie myslala i w koncu przesadzila[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Bo przeważnie wtedy każdy zastawia się brakiem czasu lub mają nowych znajomych..
W pracy to chyba nie da się mieć przyjaciółek. Lepiej jak wiedzą mniej to mniej gadają. Mniej zazdroszczą :-)

Napisane na moto x4 w aplikacji Forum BabyBoom
O to wlasnie swieta racja!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

I ja sie witam[emoji5]
U nas zimno i slonecznie, ale strasznie wieje. Nawet nie zamierzam wychodzic z domu. Niech to sie juz skonczy[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Do góry