Zobaczymy,wolę zrobić mu w tyg jeszcze krew i cukier i pojdziemy do lekarza tak na wszelkiNo to dziecko może być ospale i z mniejszym apetytem przy żółtaczce
"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zobaczymy,wolę zrobić mu w tyg jeszcze krew i cukier i pojdziemy do lekarza tak na wszelkiNo to dziecko może być ospale i z mniejszym apetytem przy żółtaczce
Ja nie czytałam jeszcze o tych pasach, ale położna mówiła żeby kupić i dlatego pytam. A co do pionizacji wydaje mi się, że u nas wcześniej pionizuja niż dopiero po 15 h. W moim szpitalu chyba po 8, ale nie jestem pewna na 100 %.
Marcela ma uszy przebite??
Dziewczyny poznajcie mojego Synka [emoji7][emoji7][emoji7] ja zakochana [emoji7][emoji6] dziś 25t5d i waży 731 g - lekarz mówi, ze ok - co Wy myślicie?![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja cc o 12 a samodzielny prysznic tego samego dnia o 21, po 9 godz byłam już na nogach [emoji4]Ja nie czytałam jeszcze o tych pasach, ale położna mówiła żeby kupić i dlatego pytam. A co do pionizacji wydaje mi się, że u nas wcześniej pionizuja niż dopiero po 15 h. W moim szpitalu chyba po 8, ale nie jestem pewna na 100 %.
Oliwce chce zrobić po świętach już wstępnie jesteśmy umówione [emoji3] moja bratowa i siostra swoim małym zrobiły kolczyki jak. Miały 2 miesiąceTo normalne w Hiszpanii [emoji6]
Moja tez ma odkad skonczyla 5 miesiecy [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A jakiej soli fizjologicznej używasz? Widziałam, że są takie specjalne dla dzieci. Znajoma do noska poleciła mi nosefrida spray do nosa roztwor soli morskiej. Podobno dobry i bardzo delikatnie psika.Sól fizjologiczna najlepsza i do oczu i do noska. Woda morska jak dla mnie za bardzo pod ciśnieniem psika dla takiego maluszka. Zaczęliśmy używać dopiero niedawno jej
Ja też sól morska, Pani w aptece mówiła że dla takiego maluszka ponoć lepsza morska od fizjologicznejA jakiej soli fizjologicznej używasz? Widziałam, że są takie specjalne dla dzieci. Znajoma do noska poleciła mi nosefrida spray do nosa roztwor soli morskiej. Podobno dobry i bardzo delikatnie psika.