reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ufff wyniki moczu i krwi idealne [emoji4][emoji4] teraz spokojnie czekam na czwartkową wizytę [emoji4]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
Super :*

reklama
Jestem po wizycie .. Jutro mam do południa zadzwonic i będzie wynik kolejnego moczu czy coś tam w nim będzie rosnąć to dostanę antybiotyk a jak nie to jakieś inne leki , a 03.04 decyzja czy będą mi jakąś szynę na nerke zakładać , jakbym dostała gorączki to odrazu szpital :/ myślałam , że z szyjka to będzie koniec "atrakcji " ... jestem załamana jednym słowem.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Ojej kochana oby nic nie roslo i szybko sie udalo wyleczyc! Ale Cie spotyka, no[emoji20] Trzymaj sie i nie zalamuj!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Dziękuję, że pytasz. Ból towarzyszy mi w sumie całą dobę. Staram sie sporo leżeć ale średnio to pomaga. Nie.chcę lykac paracetamolu wiec zaciskam zęby. Zobaczymy, co będzie dalej

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kurcze, przykro mi strasznie, ze sie tak meczysz[emoji53] Oby tylko sie nie pogarszalo!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Nie prawda :D ja poza ciuszkami które dostałam od koleżanki i kilkoma które kupiłam sama nie mam nic :o łóżeczka, bujaczka, wózka, nic :D ale jakoś się nie spinam na prawdę :)

p19u3e3ka0y8lun2.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
ja na razie kupiłam jedno body (potrzebowałam wzorzec rozmiarowy...), plus będzie to, co szyję - wózek dostałam, ubranka dostanę, kupię trochę innych drobiazgów, czekam na zamówione z ali pieluszki, kupię wanienkę, ale na pewno nie kupię bujaczka, kosmetyków, chusteczek, itd...

To ja chyba jestem inna albo mam za mało gotówki hahahah

p19u3e3ka0y8lun2.png

27.06.17 Anastazja [*]
ja też tak mam ;)
ale za to wczoraj wydałam wolę nie pisać ile na agd...

U mnie masakra i to dosłownie. W nocy mieliśmy istną powódź w mieszkaniu. Pękł wężyk od baterii i ciepła woda lała się wszędzie. Jak mnie obudził szum o 3:30 to wody miałam w kuchni i w przedpokoju po kostki :/ Zalalismy dwa mieszkania pod nami, na parterze. U nas panele do wymiany ok 35m2. Sciany do odmalowania i zobaczymy co jeszcze, bo meble też obserwaly stojąc w wodzie. U sąsiadek też sporo do zrobienia.
Mieszkamy tu 3 lata, panele były nowe. Bateria w kuchni ma 1,5 roku :/
Ubezpieczeni byliśmy, ale bez OC. Takze koszt remontu u sąsiadek pokrywami sami :/

Ale najważniejsze, że Stasiu kopie i chyba dalej ma się dobrze.
o cholera, współczuję... masakra jakaś... :(

A tak swoją drogą.. Czy ja jestem normalna??? :D jak nikogo nie ma ze mną i jestem sama w domu mówię do Maksia jakby był obok hahahaha np. "synuś czuje że smakowało śniadanko", "idziemy się kąpać" hahahahaha wariatka czy mama?? Myślicie że mnie słyszy? :) i będzie poznawał mój głos?

p19u3e3ka0y8lun2.png

27.06.17 Anastazja [*]
ponoć słyszy, no i... ja też gadam do Hani, właśnie w takich normalnych codziennych sytuacjach, że idziemy jeść, pytam, czy smakowało, itd... ;)
ale wiem też, że mama do mnie gadała przez całą ciążę, więc to chyba rodzinne ;)

Jestem po wizycie .. Jutro mam do południa zadzwonic i będzie wynik kolejnego moczu czy coś tam w nim będzie rosnąć to dostanę antybiotyk a jak nie to jakieś inne leki , a 03.04 decyzja czy będą mi jakąś szynę na nerke zakładać , jakbym dostała gorączki to odrazu szpital :/ myślałam , że z szyjka to będzie koniec "atrakcji " ... jestem załamana jednym słowem.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
o żesz... współczuję bardzo... mam nadzieje, że jednak z nerką będzie ok, i leki wystarczą.... oby... bo już tyle w tej ciąży miałaś "atrakcji", że chyba wystarczy.....

Rozpakowałam karton. Wszystko przyszło a nawet parę gratisów :) Czuje sie już w miare bezpiecznie jeśli chodzi o przygotowania :D
ps. to co na brązowym tle było wrzucone do paczki jako gratisy
20180320_120843.jpg
20180320_120858.jpg
nie wiem dlaczego wrzucają mi się tu zdjęcia do góry nogami :(

Załączniki

• 20180320_120843.jpg
    20180320_120843.jpg
    495 KB · Wyświetleń: 234
  • 20180320_120858.jpg
    20180320_120858.jpg
    256,4 KB · Wyświetleń: 241
reklama