reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja z każdym dniem czuje poprawę. Teraz już mogę ugotować obiad nie meczac się !!! :D uważaj na siebie :*
A co do życia życia na nowo.. ja się zastanawiam jak będzie wygladalo przytulanko po tak długiej przerwie prawie rocznej .. może będzie drugi pierwszy raz :D
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Ani mi nie mow moj stwierdzil ze jak go dopadne to zywy nie wyjdzie [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny :) Dziś poczulam w brzuszku takie gilgotanie ale na wysokości pępka:) czy to może być dzidziuś?:) To moja druga ciaza A ne pamiętam jak to było na początku:D
Mozliwe ;) ja tez nie pamietam jak to bylo w pierwszej ale teraz tez mam takie delikatne ruchy jak ty ;) i napewno nie sa to gazy czy efekt trawienia( u mnie mega glosny) [emoji4]

Mozliwe ;) ja tez nie pamietam jak to bylo w pierwszej ale teraz tez mam takie delikatne ruchy jak ty ;) i napewno nie sa to gazy czy efekt trawienia( u mnie mega glosny) [emoji4]

ja nadal czekam, ciekawe kiedy w końcu się doczekam, chciałabym już poczuć ;)

Ani mi nie mow moj stwierdzil ze jak go dopadne to zywy nie wyjdzie [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Hahahahaha :D ja się boje bo ostatnio jak nie było mnie dwa tygodnie to mąż miał takie ciśnienie że teraz mam synka w brzuszku po jednym razie :D a teraz jak tyle miesięcy postu.. żeby znow nie było takiego ciśnienia i bliźniaki od razu :D

Super, że wszystko dobrze. Synek spory już:) coś cię piekło, swędziało czy przy okazji badania lekarz zauważył?

Podczas badania na fotelu ginekologicznym. Ale od jakiegoś czasu mam tak że czuję parcie na siusiu a w toalecie nic albo kilka kropel. Gin powiedziała że stąd te bakterie się namnożyły i dlatego te tabletki.

Ja z każdym dniem czuje poprawę. Teraz już mogę ugotować obiad nie meczac się !!! :D uważaj na siebie :*
A co do życia życia na nowo.. ja się zastanawiam jak będzie wygladalo przytulanko po tak długiej przerwie prawie rocznej .. może będzie drugi pierwszy raz :D
Do końca ciąży macie zabronione? [emoji54]

[emoji64]02.08.1018[emoji64]

p19u43r85mf3dc6h.png

Podczas badania na fotelu ginekologicznym. Ale od jakiegoś czasu mam tak że czuję parcie na siusiu a w toalecie nic albo kilka kropel. Gin powiedziała że stąd te bakterie się namnożyły i dlatego te tabletki.

Mam podobne objawy i takie uczucie pieczenia... w piątek mam wizytę i zobaczymy... a co to za tabletki jeśli możesz powiedzieć? :)

reklama
Do góry