reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

A! Młodszemu dziedzicowi tez kupiłam kilka rzeczy- akurat były fajne promocje :) bo na starszym to nic nie przyoszczędziłam [emoji849]
1521585262-f047ee65e8bb91a8-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Śliczne szarości :D

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Cześć dziewczyny :)

Wizytuje ktoś dzisiaj?

Już po śniadaniu, O pojechał do pracy, a ja idę na chwilę położyć się z laptopem ;)
Choć po ostatnich zakupach powinnam chyba trzymać się z daleka od jakichkolwiek sklepów [emoji23][emoji23][emoji23]

Jaka u was pogoda? U nas O podsumował jednym zdaniem "naj****ło śniegiem jak w środku zimy....", a ponoć dzisiaj pierwszy dzień wiosny... [emoji52]

Później mam w planie usiąść do maszyny, i tym razem coś dla siebie uszyć, ciekawe, co z tego wyjdzie [emoji23]
Jakoś szycie dla siebie mi kiepsko wychodzi, zwłaszcza czegoś, co trzeba jakoś dopasować... :(
Może kiedyś dorobię się manekina krawieckiego, ale to raczej w kategorii "może kiedyś"... Nie dość, że drogi (bardzo...), to gdzieś stać musi, a miejsca mało nie zajmuje i nie da się go "skompresować", złożyć, czy cokolwiek... :(
No, ale może kiedyś....

No, zauwazylam[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
;) :D

0d1yrjjgtd95fou3.png

Witajcie mamuski[emoji5]
Glowa mnie boli po tym wczorajszym placzu, nastroj kiepski. Klade sie jeszcze na chwile, bo musze dzis mloda odebrac z przedszkola.

Milego dnia i powodzenia na wizytach!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Witajcie mamuski[emoji5]
Glowa mnie boli po tym wczorajszym placzu, nastroj kiepski. Klade sie jeszcze na chwile, bo musze dzis mloda odebrac z przedszkola.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Ja wczoraj też się z moim pozarlam a raczej on wstał lewą noga po 18 i zaczął się na mnie wydzierać o wszystko... Zanim poszedł do pracy zamknęłam się w drugim pokoju żeby go nie widzieć i wyszłam dopiero jak poszedł do pracy... Za pół h wraca więc znów poszłam z psem do drugiego pokoju... Niech sobie sam siedzi jaśniepan... Całą noc mialam głupie sny ... Tym bardziej, że jutro wizyta o trochę się martwię bo moja Fruzie rzadziej czuje

f2w39n7303c24ozn.png

Hej ;) u mnie nadal dużo śniegu ;/ a dziś pierwszy dzień wiosny ;) wszystko się poprzestawiało pamiętam jak chodziło się w szkole topić marzanne to Cieplutko już było !!
Dziewczyny głowa do góry ,normalne W trzeba się pokłócić,później godzenie fajne za pięknie by było w związkach be zklotni !! Ja jestem wybuchowa za to mój mąż oaza spokoju i to mnie nieraz bardzo denerwuje !!!
Wstałam po 5 i jestem glodan nie chce mi się wstać bo maly jeszcze śpi !;)
Kto dziś wizytuje ?

Ja wczoraj też się z moim pozarlam a raczej on wstał lewą noga po 18 i zaczął się na mnie wydzierać o wszystko... Zanim poszedł do pracy zamknęłam się w drugim pokoju żeby go nie widzieć i wyszłam dopiero jak poszedł do pracy... Za pół h wraca więc znów poszłam z psem do drugiego pokoju... Niech sobie sam siedzi jaśniepan... Całą noc mialam głupie sny ... Tym bardziej, że jutro wizyta o trochę się martwię bo moja Fruzie rzadziej czuje

f2w39n7303c24ozn.png
Dobrze jej w brzuszku i sobie spi ;) ja też nieraz mam dni że rzadziej czuje ja, a poźniej da mi popalić najlepiej w nocy potrafi mnie obudzić

reklama
Witajcie mamuski[emoji5]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
współczuję bólu głowy, mam nadzieję, że szybko minie.. oby...

f2w39n7303c24ozn.png
ech, fceci... :|
ja też coś słabiej Hanię czuję.. tzn czuję, że się kręci, szturcha, ale słabiej niż np tydzień temu... ale z drugiej strony brzuch mam większy niż tydzień temu, więc może to taki okres, że przybywa wód płodowych itd? No i u Hani widzę dość mocną pogodozależność - jak jest taka do d..., że ja zasypiam niemal na stojąco i nic mi się nie chce, to ona też dużo mniej aktywna, a jak jest ładnie i mam energię do działania, to ona też się uaktywnia ;)
jak inne dziewczny? czujecie ruchy tak samo, mocniej czy słabiej?

Do góry