reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Yeah, kupiliśmy wózek! Udało mi się znaleźć używany-tzn. Gondola używana, a spacerówka nowka sztuka :) Link do: Zdjęcia - Pokazywarka.pl

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Super! Kolejny Bebetto :D Też bardzo mi się podobał Torino ale mojemu M się rama nie podoba, chociaż ja uważam, że jest śliczna i dodaje takiej elegancji. Śliczny jest :)

Siema wieczorową porą...

Umieram. Po pracy byłam u fryzjera, a potem odebrałam dziecko od ojca- razem z gigantycznym przebraniem z kartonu, które robił z dziewczyną mojego ex.. Zajęło mi to całe tylne siedzenie w aucie :baffled: No i trzeba było jeszcze pojechać z dzieckiem do galerii, bo ma dziurę w trampkach szkolnych, plus powyrastał z różnych rzeczy, więc jeszcze shopping.. Kupiliśmy wszystko oprócz trampek :-D:-D Sobie kupiłam stanik ze sloggi, taką staniko-koszulkę, jest cudowna, nie czuć nic na sobie! Naprawdę polecam: Link do: SLOGGI ZERO FEEL
Tak więc przytargaliśmy się do domu po 21.... nie żyję. Zrobiłam sobie relaks, teraz poczytałam i padam zaraz spać.

@Jola92, czy był pokaz prywatny dla Ł??? Czy widz przeżył??? :D

@olaaa7, podzielam zdanie dziewczyn- na własny ślub powinnaś mieć coś bardziej wyjątkowego... a nie myślałaś o jakieś długiej, powiewnej? @Marika92 wrzucała tutaj całe tony długich na różne okazje :)

@Marika92, obie pary super!!! Może nawet wolałabym zamszowe, ALE będzie je mega ciężko utrzymać w tym kolorze w dobrym stanie... więc chyba lepiej lakierki, bo też śliczne! Uwielbiam buty nude! <3

@Margana, po poerwsze to podziwiam Cię za organizację, wszystko pospisywane, wyprawka, przepisy :) A co do badania... kurde, nie dziwię się że się wkurzasz... lepiej by było gdyby nic nie mówił jak nie jest pewny. Każda z nas miałaby teraz lekki stres... Ściskam Cię wirtualnie...

A! Młodszemu dziedzicowi tez kupiłam kilka rzeczy- akurat były fajne promocje :) bo na starszym to nic nie przyoszczędziłam [emoji849]
1521585262-f047ee65e8bb91a8-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Słodkie [emoji7]
Przekonałyście mnie wszystkie :D Szukam jeszcze innej :D A ta będzie na komunię o ile się w nią wcisnę [EMOJI28]

reklama
Ola slicznie wygladasz ale cos ... Moxe dodatki jak pisze karla88

Marika lakoerki moj gust no i ballerinki huhuh tylko

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Też myślałam o dodatkach ale jeszcze poszukam czegoś innego na ślub żeby było chociaż trochę wow :p

współczuję bólu głowy, mam nadzieję, że szybko minie.. oby...

ech, fceci... :|
ja też coś słabiej Hanię czuję.. tzn czuję, że się kręci, szturcha, ale słabiej niż np tydzień temu... ale z drugiej strony brzuch mam większy niż tydzień temu, więc może to taki okres, że przybywa wód płodowych itd? No i u Hani widzę dość mocną pogodozależność - jak jest taka do d..., że ja zasypiam niemal na stojąco i nic mi się nie chce, to ona też dużo mniej aktywna, a jak jest ładnie i mam energię do działania, to ona też się uaktywnia ;)
jak inne dziewczny? czujecie ruchy tak samo, mocniej czy słabiej?
Ja też tak miałam jakoś 2 tygodnie temu, najpierw czułam małego mocniej i w ogóle kopniaczki były silniejsze a potem przez kilka dni słabiej i nawet było tak, że dwa dni nie czułam wcale i już panikowałam ale zaczął kopać normalnie i teraz od prawie tygodnia czuję nawet jak się wierci i jak leże na lewym boku to czuć mocno te jego obracania i kopnięcia :) Na pewno jest wszystko dobrze :) Może łożysko się przesunęło i trochę zasłoniło malutką :)

Ja bym na ślub tez jeszcze czegoś poszukala, ale na komunię będzie Ci pasowac idealnie
Tak zrobię :) dziękuję :*

Kiedyś pytałam Was o te sukienki i w końcu wydały mi się za bardzo ozdobne ale teraz jak mam porównanie to stwierdzam, że może faktycznie takie będą odpowiedniejsze na ślub :) Doradźcie proszę tylko, która Waszym zdaniem lepsza, czy długa z krótkim rękawem czy krótsza z dłuższym rękawem? Ja się skłaniam bardziej przy tej długiej :) A zawsze można skrócić i będzie można wykorzystać też na mniej uroczyste okazje :) Tak mi się przynajmniej wydaje :D
1.jpg

2.jpg
3.jpg

4.jpg

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    48,1 KB · Wyświetleń: 320
  • 2.jpg
    2.jpg
    52,5 KB · Wyświetleń: 320
  • 3.jpg
    3.jpg
    50,4 KB · Wyświetleń: 330
  • 4.jpg
    4.jpg
    42,6 KB · Wyświetleń: 314
Ja wczoraj też się z moim pozarlam a raczej on wstał lewą noga po 18 i zaczął się na mnie wydzierać o wszystko... Zanim poszedł do pracy zamknęłam się w drugim pokoju żeby go nie widzieć i wyszłam dopiero jak poszedł do pracy... Za pół h wraca więc znów poszłam z psem do drugiego pokoju... Niech sobie sam siedzi jaśniepan... Całą noc mialam głupie sny ... Tym bardziej, że jutro wizyta o trochę się martwię bo moja Fruzie rzadziej czuje

f2w39n7303c24ozn.png
Pewnie inaczej się ułożyła i dalej bryka ale nie czujesz tak często [emoji8] [emoji8] a facetem się nieprzejmuj , pewnie po powrocie do domu Cię przeprosi [emoji8] [emoji8] [emoji8] przynajmniej trzymam kciuki żeby tak było

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

I jest jeszcze ewentualnie taka :)
b16aceeb41678ba2d61e1aef3805.jpg

a.jpg

b.jpg

Załączniki

• b16aceeb41678ba2d61e1aef3805.jpg
    b16aceeb41678ba2d61e1aef3805.jpg
    48,4 KB · Wyświetleń: 300
  • a.jpg
    a.jpg
    36,7 KB · Wyświetleń: 388
  • b.jpg
    b.jpg
    69 KB · Wyświetleń: 292
Witajcie mamuski[emoji5]
Glowa mnie boli po tym wczorajszym placzu, nastroj kiepski. Klade sie jeszcze na chwile, bo musze dzis mloda odebrac z przedszkola.

Milego dnia i powodzenia na wizytach!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
O kurczę pewnie z emocji Ci ta głowa daje popalić [emoji20] A jak ogólnie przeziębienie ?

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Kiedyś pytałam Was o te sukienki i w końcu wydały mi się za bardzo ozdobne ale teraz jak mam porównanie to stwierdzam, że może faktycznie takie będą odpowiedniejsze na ślub :) Doradźcie proszę tylko, która Waszym zdaniem lepsza, czy długa z krótkim rękawem czy krótsza z dłuższym rękawem? Ja się skłaniam bardziej przy tej długiej :) A zawsze można skrócić i będzie można wykorzystać też na mniej uroczyste okazje :) Tak mi się przynajmniej wydaje :D
Zobacz załącznik 843245

Zobacz załącznik 843246 Zobacz załącznik 843247

Zobacz załącznik 843248
Ta pierwsza długa sliczna

reklama
@SzczęśliwaCiężarna na pewno dzidzia się inaczej ułożyła albo łożysko się trochę przesunęło i dlatego mniej czujesz :) Ja tak miałam jakoś 2 tygodnie temu :) A teraz mały kopie kilka razy dziennie (wcześniej tylko max rano i wieczorem) i w dodatku czuję nawet jak leże na lewym boku jak się wierci i to wtedy dużo mocniej niż jak normalnie leże. A facet na pewno przeprosi :)

Do góry