martina86
Fanka BB :)
Martina ja biorę Tardyferon
![]()
Słyszałam,że to trzeba na czczo brać? Bo biore jeszcze lek na tarczyce i nie wiem,jak to ogarnąć logistycznie[/QUOTE]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Martina ja biorę Tardyferon
![]()
przegrodki do szuflad ikea skubb@SzczęśliwaCiężarna mogłabyś podesłać link tych pudelek do szuflad ? O których kiedyś pisalysmy ?Bo nie zapisałam
albo nazwę ich, to może znajdę
![]()
Spodni tez nie lubie. A teraz to mam wrazenie, ze w ogole bic nie lubie[emoji6]Ja tak mam ze spodniami! Najgorszy zakup ever... wczoraj mierzylam kilka par i myślałam ze urodzę [emoji55][emoji55]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak myślałam! Dzięki,bo właśnie sobie dzisiaj przeglądałam koszule i szlafroki na stronie,tylko ciekawa bylam,czy jakościowo jest ok@martina86 one są na stronie : slodki sen![]()
Haha choćby mnie slyszala[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]Spodni tez nie lubie. A teraz to mam wrazenie, ze w ogole bic nie lubie[emoji6]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Aga no ja sie ciagle nie moge nadziwic Twoich zdolnosci[emoji33]
Swuetnie Ci wyszlo[emoji5]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Mój bardzo taki chciał, ale jakoś zmieniliśmy nasze typy na bebetto i myślę, że przy nim zostaniemy. Ale dziewczyny pisały że super się na takich kołach jeździdziewczyny czy wy lub ktoś z waszych znajomych miał wózek na takich kołach? co myślicie na ich temat?Zobacz załącznik 843356
Probowalam wiele razy. To bardzo trudny typ pod tym wzgledem. Ale sie nie poddaje, choc czasem sil juz brak.Chyba by się wam przydała taka szczera rozmowa żebyś też wyrzuciła z siebie to wszystko [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Bo to chodzi o to, ze jak dzidzia wieksza to sama sie buja[emoji6]No właśnie myślałam , że każdy buja . Jeśli będę sama bujać to tak się da a tak to sam tylko wibruje. To nie wiedziałam![]()