reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

To jestem w tej samej sytuacji [emoji4] moje lekarka jest na Szopena i jeżeli coś (odpukać) byłoby nie tak i wcześniej musiałabym leżeć to pójdę na Szopena a jeżeli będzie ok to chyba jednak Pro Familia [emoji4]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
Ja dwa razy rodzilam na lwowskiej i tym razem tez mam taki zamiar tam rodzić

reklama
Ja mialam wlasnie wziac, ale stwierdzilam ze nie ma sensu, bo najpierw musze komode kupic, a pozniej prac i miec gdzie to schowac. W Biedronce czesto rzucaja te plyny i proszki. A cena jest spoko, w innym sklepie jak patrzylam jest kilka zl drozej. Przynajmniej u mnie :)
My komodę zamówimy w przyszłą sobotę. Zrobi ja pewnie w ciągu tygodnia/dwóch i jak już będzie ładnie stała to też będę prała , prasowała i odrazu układała :) nie widzialam w innych sklepach. A jelp ile kosztuje ? Orientujesz się może ?

@taycia znasz jej adres? Wyślij tak jak @Karla88 pisała wcześniej polecenie do zapłacy. Daj jej tam załóżmy 7 dni roboczych i zaznacz że nie trzymanie terminu będzie skutkowało krokami prawnymi. Na policję nie masz co iść bo za mała szkodliwość społeczna. Zgłoszenie przyjmą ale nic nie zrobią, niestety;/ Z taki drobnymi złodziejaszkami jest najgorzej pod tym wzgledem

Ostatnia edycja:
Oj nie. Nie zwrocilam uwagi, chcialam tylko porownac z ciekawosci cene w biedronce i cene w innym markecie. Ale jak pojade jutro na zakupy to kukne.

Taaak mój ma kawałek do pracy i gadamy raz przez telefon i mu mówię kurde ale leje a On że tam słońce świeci [emoji23] [emoji23] [emoji23] także takie cuda tutaj sa[emoji23] [emoji23] [emoji23] wpadaj polezymy razem jak będzie pogoda to może nawet już na tarasie na lezaczkach[emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
To ci powiem w zeszłym roku powiesiłam pranie na dworze bo ładnie ciepło było. Po jakimś czasie patrzę przez okno na ogród i widzę że leje. Lecę pędem ściągnąć pranie a po drugiej stronie domu tam gdzie wisiało sucho i nic nie pada [emoji854]

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry