reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Też mi się bardzo podoba [emoji16] była dziś wyjątkowo ładnie ulozona [emoji1] wczoraj jej mówiliśmy że idzie jutro na zdjęcie i ma coś ładnego ubrać i sir uśmiechać [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
I widzisz posłuchała się :) to i ja z moja za tydzień pogadam żeby ładnie zapozowala <3

reklama
Mój po świętach będzie wracał do Niemiec to Justynę zgarnie po drodze :D

Narobiłaś mi smaka :D a co do snów to całą noc miałam takie głupie !!
Że była wojna, jacyś ruscy czy co to były zabierali ludzi do busów i gdzieś wywozili. Kazali na jakiś arenach się bić, następna w kolejce byłam ja ale sobie przypomniałam , że ja jestem w ciąży i nie mogę iść. Pobiegłam do jakiegoś faceta i mówię , a on , tak patrzy na mój brzuch i mowi że mały jak na ciążę. A ja , że mu mogę kartę ciąży pokazać... XD albo ja i moja rodzina zostaliśmy zamienieni w smerfy, uciekalismy przed ludźmi. I takich snów jeszcze z 5 dzisiaj bylo XD

Jak już kwiecień zleci to będzie bliziutko :)

Haha :D zzjem [emoji14]
Daleko masz do Koblenz ? :)
Niezłe sny... [emoji33]
Ale ja też miewam dziwne, i ponoć w ciąży to normalne [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png

ja tez ide do dentysty w przyszly piatk i tez juz mi powiedział ze do konca 2 trymestru bedziemy leczyc w 3 nie mozna musze zapytac dlaczego bo zapomniałam naszczescie moje zęby sa wporządku nie łamią sie nie kruszą nie bolą
Ech, też muszę się zapisać, tylko zwykłe jakoś nie po drodze mi... [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Oj kochana dokladnie Cie rozumiem. Ja sie tak czulam w pietwszej ciazy. Dobijaly mnie te wieczne problemy, fatalne samopoczucie i jeszcze to lezenie. Masakra to byla i nawet nie chce tego wspominac. Tak wiec dokladnie Cie rozumiem. Wiem, ze Ci strasznie ciezko i jedyne co moge powiedziec na pocieszenie to to samo co Ty- jeszcze 3 miesiace yrzeba przetrwac. Juz blizej niz dalej[emoji5]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Dokładnie damy radę [emoji4] [emoji4] [emoji4] [emoji4]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

A masz już coś do łóżeczka, rożek, otulacze bambusowe? Bujaczek? albo nawet matę na później? Torbę do wózka? może skoro chciały się złożyć na coś większego to taka np. torba jak Karla wrzucała?
Rożek już mam, torbę też, na kupno maty i bujaczka moja Mamcia się uparła i nie zrobie jej tego :) Ale właśnie otulaczy nie mam :) pomyślę. Albo może laktator!

Dziewczyny, wszystko ok [emoji4] mały ma już 720g ale moja lekarka powiedziała, że łożysko nie jest duże także na pewno i mały nie będzie wielki [emoji4] następna wizyta 9 kwietnia i glukoza do zrobienia [emoji57]
@Marika92 moja cytologia czysta, HPV zniknął sam [emoji6]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
Jak super <3 gratuluję :*
właśnie też chciałam to napisać...

A masz już coś do łóżeczka, rożek, otulacze bambusowe? Bujaczek? albo nawet matę na później? Torbę do wózka? może skoro chciały się złożyć na coś większego to taka np. torba jak Karla wrzucała?

Ahahahahah :D

...ale czekaj bo się śmieję, ale to znaczy że całą poszła do zlewu???:errr:
Hahahahahah nie :D mały garnek w którym odgrzewalam :D
Ja już po [emoji16] Moja Fruzia ma 647gram, łożysko wysoko, szyjka macicy długa i zamknięta [emoji1] Malutka sobie gadała i ziewala
1521722963-fd716a8ddecfe9f0-aaaaaa.jpeg

f2w39n7303c24ozn.png
Jaka ślicznotka <3 gratuluję :***

reklama
Do góry